Полицията първоначално не повярва на мъжа, който каза, че е преследван от прасе. Но напразно

Съдържание:

Полицията първоначално не повярва на мъжа, който каза, че е преследван от прасе. Но напразно
Полицията първоначално не повярва на мъжа, който каза, че е преследван от прасе. Но напразно
Anonim

Понякога се случват странни неща. Полицаи от американския град Норт Риджвил се сблъскаха с необичайна ситуация. В 05.26 ч. е получено обаждане от мъж, който казал, че се прибира пеш от жп гарата и че го гони прасе. Човекът не знаел какво да прави в този нестандартен случай. Полицаите, които работеха нощна смяна, бяха скептични относно това твърдение. Те решили, че човекът просто е бил пиян и прасето просто му се е сторило. Те съобщиха за инцидента на страницата си във Фейсбук.

Полицейското управление получи обаждане: мъж съобщи, че е преследван от прасе, но не му повярваха. Служители разказаха за това във Facebook

Прасе. Е, да кажем.

Нощната смяна отговори на обаждането на явно пиян тип, който се връщаше от бара в 5.26. И той беше толкова пиян, че се обади в полицията, за да каже за халюцинациите си.

За да бъдем честни, полицията излезе да отговори на обаждането. И разбраха, че грешат

Пристигайки на мястото, те завариха напълно трезвен мъж, който наистина си тръгваше от влака. О, и едно прасе го следваше.

Да, прасе.

Животното беше доста едро, хванаха го и го качиха в полицейска кола

Образ
Образ

Прасето се казваше Зоуи, скоро беше върнато на собствениците си, а самата полиция реагира на инцидента с хумор

Истинско ли е? Както и да е, смятаме, че прасе в полицейска кола е много иронично.

Прасето, както се оказа, няма зли намерения. Полицията казва, че тя много обича хората и навиците й са подобни на кучешки. Публикацията за инцидента бързо стана вирусна. Потребителите бяха развеселени както от самия случай, така и от лекото забавно представяне на историята от полицията. Полицаи с чувство за хумор - интересно е, съгласни ли сте? Хората също бяха доволни, че въпреки абсурдността на обаждането, служителите все пак си тръгнаха и оказаха помощ.

Препоръчано: