Момиче на шега поръча портрет на самоук художник. Забавлението свърши, когато видя рисунката

Съдържание:

Момиче на шега поръча портрет на самоук художник. Забавлението свърши, когато видя рисунката
Момиче на шега поръча портрет на самоук художник. Забавлението свърши, когато видя рисунката
Anonim

Какво по-хубаво от това да получиш портрет на любим човек, и то безплатно? Малко вероятно е нещо да забавлява допълнително гордостта на всеки човек, така че художниците винаги ще намерят работа. Въпреки това, не всички майстори на четката имат толкова важен талант по този въпрос, но това, очевидно, изобщо не ги притеснява. Една такава майсторка от Ванкувър беше намерена във Facebook от Саманта Хартеминк и нейна приятелка, които решиха, че някои от творбите на неизвестен художник изглеждат доста добре. Но ги чакаше изненада.

Приятелят на Саманта реши, че би било забавно да поръча нейния портрет на същия художник

Образ

Според момичето, сред творбите, представени във Фейсбук, имало както лоши, така и добри, затова нейният приятел на шега предложил да поръча портрет на Саманта от дамата. Въпреки факта, че идеята не изглеждаше много успешна на самото момиче, младият мъж все пак плати 40 канадски долара (малко повече от 2000 рубли), за да получи рисунката, според Unilad.

Когато човекът дойде да вземе портрета, се оказа, че художникът е особена дама

Образ

Подозренията в нейния професионализъм започнаха да се прокрадват, когато младите хора започнаха да четат рецензии за творчеството на художника. Оказа се, че дамата принципно не отговаря на негативни коментари. Моментът на предаване на рисунката се оказа странен - ​​приятелят на Саманта каза, че художникът иска да хапне и да побъбри с него. Но дори такова странно предложение избледня в сравнение с портрета, създаден от майсторката.

Рисунката направи огромно впечатление на Саманта и дори малко я обиди

Образ

Според Саманта, тя дори се чудеше дали наистина изглежда толкова зле в реалния живот - линията на косата й предизвика най-много въпроси.

Момичето публикува този шедьовър в Reddit, където коментаторите го оцениха

Момичето има едва забележим вдовишки връх, а на портрета има плешивина като на четиридесетгодишен мъж.

Това е друг интернет измамник, който технически направи всичко, което поискахте, и получи $40 за 10 минути работа. Може би дори над 20, защото тя рисува сенките като професионалист!

Някои потребители дори сами започнаха да рисуват Саманта, така че тя все още да има нормален портрет

Образ

И те не поискаха никакво плащане от нея

Образ

Въпреки съмнителното качество на портрета, приятелят на Саманта се гордее с покупката и планира да го рамкира в страшна рамка.

Популярна тема