Човекът страдаше от провали цял ден и дори ги документира. Тогава той не знаеше, че това е само началото

Съдържание:

Човекът страдаше от провали цял ден и дори ги документира. Тогава той не знаеше, че това е само началото
Човекът страдаше от провали цял ден и дори ги документира. Тогава той не знаеше, че това е само началото
Anonim

Всичко се познава в сравнение, така че ако смятате, че денят не се е получил малко, тогава трябва да погледнете описанието на деня от човек на име Амиш Сучак, който документира ден, изпълнен с поредица от провали и провали. И ако в началото все още може да се припише на съвпадения, то постепенно започва да изглежда, че амишите са най-малкото прокълнати, защото големи и малки бедствия го следват буквално по петите!

Поредицата от лош късмет на амишите започна с посещение във фитнеса

Образ

Амиш публикува снимка на празна фитнес зала с надпис: „Пропуснах ли нещо?“, защото в сградата нямаше жива душа освен него. Въпреки че не, една душа все пак се намери там - това беше охранител, който изведе амишите навън, защото беше почивен ден във фитнеса.

Следващият провал не закъсня

Образ

Счупи се ключалката на велосипеда на амишите, който той отвори за 20 минути, а когато успя да оседлае железния си кон, веднага разкъса новите си панталони, които се хванаха за веригата.

Когато човекът най-накрая се прибра вкъщи и изглеждаше, че може да издиша спокойно, го очакваха нови предизвикателства

Образ

Лаптопът, от който амишът се нуждаеше за обучението си, беше почти изтощен и той остави зарядното устройство в университета. Младият мъж реши да не се отказва и да отиде до университета със скутер, който явно имаше други планове за този ден. По пътя транспортът се повредил и се наложило амишите да го закарат в автосервиз. Там, където скутерът не можеше да бъде поправен - нямаше необходим служител, но амишите можеха да отидат там за 4 седмици. Ето само малък проблем - гаранцията на скутера изтече след седмица.

Освен всичко останало, амишът и неговият скутер се намокриха от внезапния дъжд

Образ

Но всичко това са дребни неща, нали?

Но поредицата от лош късмет също не свърши дотук

Образ

Когато амишите най-накрая се прибраха у дома, той установи, че е получил пакет, който беше малко намокрен от дъжда. Това обаче не беше най-тъжният момент - пакетът съдържаше яке, което човекът поръча. И както се очакваше, тя се оказа твърде голяма за него.

Докато амишите бяха у дома, неговият учител му писа с въпрос за работа в групов проект

Образ

Учителят помоли амишите да му изпратят част от проект, върху който младежът работи с други ученици.Амишът си свърши работата, но не можа да го изпрати - все още нямаше такса. Този път амишът бил оставен в университета от приятел, но това не му помогнало много – срещнал учител в сградата, когото излъгал, че ще отсъства от града три дни. Освен това зарядното, което му взе, категорично отказа да работи и да зарежда многострадалния му лаптоп.

И бедствията тъкмо навлизаха в пълна сила

Образ

Оказа се, че амишите ще трябва да влачат скутера си почти час, за да стигнат до друг автосервиз. Освен това ръководител на групов проект пише на студента, който отстранява амишите от работа, защото не може да му покаже своята част от проекта. Но според човека, той е работил върху всичко почти цяла седмица.

В крайна сметка амишите решават да направят кратко видео за всичките си злополуки и да го публикуват в Reddit

Образ

Въпреки факта, че му отне огромни усилия, амишите успяха и получиха признание от потребителите. Това приключи първия ден от злополуките му.

Началото на втория ден не предвещаваше проблеми, но амишите решиха да се подготвят предварително

Образ

Човекът реши да вземе предвид предишните си грешки, преди да отиде на фитнес, погледна работното си време и също нави панталоните си, за да не се закачат за нищо.

Но съдбата на злодейката очевидно не е приключила тормоза й над амишите

Образ

Когато пристигна във фитнеса, се оказа, че са променили работното време. Единственото нещо, което зарадва момчето, беше, че не беше единственият, който направи грешка и дойде да учи. И също така, че го закараха до ремонта на скутер и не се наложи да го кара там почти час.

Но положителните новини бяха само затишие пред буря

Образ

Поради вчерашния дъжд амишите се намокриха и счупиха телефона си, който би бил твърде скъп за ремонт, така че човекът просто реши да го хвърли в най-близкия боклук.

Предвид предишни грешки, преди да избягат, амишите погледнаха прогнозата за времето и се увериха, че ТОЧНО няма да вали

Образ

В началото обаче съдбата реши да приспи бдителността му и да мине от друг ъгъл - подметката на маратонката на момчето беше скъсана. Е, тогава на хоризонта се събраха облаци, амишът отново се намокри и освен това загуби часовника си, който изпадна от джоба му по време на бягане. Той така и не успя да ги намери.

Освен това, абонати започнаха да му пишат, които не харесваха, че човекът просто изхвърли телефона в кошчето

Образ

Потребителите настояваха телефонът да бъде рециклиран, така че амишите нямаха друг избор, освен да отидат и да го извадят от кошчето.

На път за вкъщи амишите бяха спряни от полицай за превишена скорост

Образ

Това, което човекът не можеше да знае, защото скоростомерът на скутера му спря да работи. Когато амишите най-накрая успяха да се приберат у дома, там го чакаше развален компютър. Е, като черешка на тортата, амишите случайно нарушиха правилата на сайта Reddit и видеоклипът му, който дотогава имаше повече от половин милион гледания, беше премахнат.

Ето същото изтрито видео за първия ден

<iframe<img src=""https://www.youtube.com/embed/PdyM40hGkCU?feature=oembed"

"

И ето го вторият ден, който също се оказа пълен с провали

След всичко това момче, просто искате да съжалявате и да го потупате по рамото!

Популярна тема