15 Случаи, в които знаменитости изненадват сватбата на някой друг и я правят незабравима

Съдържание:

15 Случаи, в които знаменитости изненадват сватбата на някой друг и я правят незабравима
15 Случаи, в които знаменитости изненадват сватбата на някой друг и я правят незабравима
Anonim

Сватбата за повечето хора е рядко събитие, така че те са много притеснени за провеждането й. Само ако всичко вървеше добре, само ако нямаше припокриване!

Ето случаите, когато една обикновена човешка сватба се оказа наистина страхотна, защото неочаквани гости я посетиха съвсем случайно.

Ето ги:

1. Том Ханкс, 2008

Образ

Спрях снимките на Ангели и демони, за да заведа лично булката и бащата до олтара, тъй като те не можаха да стигнат до там поради екстри.

2. Джон Траволта, 2013

Образ Образ Образ

Натъкнете се на фен в бар, който имаше сватба на следващия ден. Мъжът покани Джон да я погледне и той дойде!

3. Крис Хемсуърт, 2018

Образ Образ

Забелязах сватба на плажа на Байрън Бей, Австралия. Актьорът прекарваше свободното си време там, караше сърф и реши лично да поздрави младоженците.

4. Брад Пит, 2013

Образ

Почти като Траволта, само че беше в Обединеното кралство. Младоженецът се натъкнал на Брад в бара на хотела точно по време на сватбата му (актьорът спря там за снимките на филма "Ярост"). В резултат на това Пит се появи на церемонията (всички присъстващи почти полудяха) и позира за малко с щастливите младоженци.

5. Адам Сандлър 2018

Образ

Актьорът случайно мина покрай мястото на сватбата и с радост позира за общи снимки с младоженците.

6. Snoop Dog 2014

Образ

Снимах се с младоженците. Това попита случайно попадналият сватбен фотограф на двойката. Той се оказа голям почитател на творчеството на рапъра и освен снимката, имаха и топъл разговор.

7. Бил Мъри 2014

Образ

Бил Мъри обича да ходи на сватби на други хора, но този път той участва в годежна фотосесия. Но рамката все още е прекрасна!

8. Папа Франциск, 2014

Образ

Е, какво очаквахте, сватба във Ватикана? Без Негово Светейшество тук нищо не става, както бяха убедени тези щастливи хора.

9. Серина Уилямс 2014

Образ

Почти като Хемсуърт, само че в бански с леопардов принт. Спортистката реши да поздрави младоженците, които отпразнуваха сватбата си близо до плажа в Маями, където беше на почивка.

10. Отново Том Ханкс, 2016

Образ Образ

Добрият Том се натъкна на младоженците в Сентрал парк в Ню Йорк и се държеше като истински Том Ханкс.

11. Katty Perry 2017

Образ

"Имате ли нещо против да нахлуя на сватбата ви?" – любезно попита певицата. И тогава се появи тази снимка.

12. Ед Шийрън, 2015

Образ

Певецът наистина изненада тази австралийска двойка по време на сватбения им танц.

13. Beyonce 2014

Образ

Отсядайки в италианския град Портофино, певицата и небезизвестният й съпруг решават да отидат в местната църква. Там те се натъкнаха на сватбена церемония, но Бионсе не се изгуби и щастливо поздрави булката, докато всички наоколо заснеха този момент на камера.

14. ЛеБрон Джеймс 2012

Образ

Известният американски баскетболист се срещна с двойката в хотела, където трябваше да даде интервю. 203-сантиметровият гигант се появи преди сватбената церемония, но младоженците, като го забелязаха, щастливо изскочиха за снимка (въпреки че бащата на булката все още не беше успял да я заведе до олтара и според традицията те не трябваше за да видите младоженеца)

"На кого му пука? Това е снимка с ЛеБрон! - каза момичето.

15. Киану Рийвс 2018

Образ

Киану е добре дошъл навсякъде, а срещата с иконата на целия Интернет по време на собствената ви сватба е истински подарък от съдбата!

Популярна тема