Момчето се тревожеше за изчезналото куче, а майка му го изненада. Той е в сълзи и вие също

Съдържание:

Момчето се тревожеше за изчезналото куче, а майка му го изненада. Той е в сълзи и вие също
Момчето се тревожеше за изчезналото куче, а майка му го изненада. Той е в сълзи и вие също
Anonim

Извадете носните кърпички, сега ще има трогателна и мила история за едно момче, неговите родители и една опашата изненада, от която детето не можа да сдържи сълзите. По принцип бяхме предупредени. И сега всичко е наред. Семейство Ликата живее в Байрън (САЩ) и имат куче мопс на име Пайпър. Както Ейприл Елизабет Ликата пише във Фейсбук, мамо, кучето е на 2 години и е подарено на сина й Картър за 12-ия му рожден ден. Единственият проблем е, че на 18 ноември Пайпър изчезна.

Мопсът на име Пайпър е любим на семейството

Образ

Ейприл каза на The Dodo, че всички обичат Пайпър, но тя има специална връзка с Картър, като любов от пръв поглед. На 18 ноември една жена пуснала кучето си да използва тоалетната и когато отворила вратата, за да я пусне обратно, Пайпър не се виждаше никъде.

Изчезването на Пайпър беше истинска трагедия

Образ

19 ноември майката публикува във Facebook молба за помощ при намирането на Пайпър

Образ

Кучето лудо липсваше на цялото семейство. По-големите деца Картър и Натали не искаха да украсяват коледната елха, а Денят на благодарността беше най-мрачният ден в тяхната история. Но в началото на декември Ейприл получи съобщение от GeneseeCounty AnimalShelter. Казаха й, че куче, приличащо на Пайпър, е взето и отведено в приют.И да, наистина беше тя! Когато Ейприл и съпругът й научиха тази прекрасна новина, Картър и Натали бяха извън града и решиха да замълчат известно време и да организират изненада за момчето. Междувременно Пайпър обиколи къщата в търсене на приятеля си.

Когато кучето беше намерено, Картър получи изненада. Момчето излезе от училище и…

Образ

Той просто не можа да сдържи сълзите си

Образ

Това е безумно трогателно

Образ

Видео за събиране:

Дори не мога! Редактирана история за любопитните! На 18 ноември пуснахме нашия мопс Пайпър да отиде на гърне и тя не се върна, когато я повикахме. Бяха дълги две седмици и половина за моите най-големи деца, Картър и Натали, мислейки, че никога повече няма да видят кученцето си.Пайпър беше много специален подарък за 12-ия рожден ден на Картър: той винаги е искал черен мопс, откакто прекара бебешките си години с друг мопс, който много обичаше - Оливър, който трябваше да живее при друго семейство, докато малкият му брат беше болен. Публикувахме, споделяхме и разговаряхме със съседи, места за новини и обществени групи, но с течение на дните надеждата ни изчезна. Но тогава, изненадващо, тази понеделник вечер получихме съобщение, че куче, което приличаше на Пайпър, е взето и отведено в приюта за животни. Бях наистина шокиран. Всички се бяхме примирили с реалността, че тя няма да се върне. Ето, това беше тя! Виждайки малката й опашка да маха, докато излизаше от задната част на GeneseeCounty Animal Shelter, където беше толкова добре приета, че я загубих!! Картър и Натали бяха извън града за няколко дни със семейството на баща си и затова се надявах да направя събиранията им специални. Това видео без съмнение е въплъщение на това! Толкова е невероятно да видиш любовта и честно казано видеото казва повече от всички думи, които бих могъл да напиша.Синът ми много обича кучето си, беше болен, докато я нямаше, и сега тя отново спи до него. Какво коледно чудо за нашето семейство и благодаря на всички, които помогнаха да върнем Пайпър у дома ❤️

Картър беше много притеснен в отсъствието на Пайпър и ето ги заедно и щастливи. Истинско чудо в навечерието на Коледа!

Популярна тема