Британка беше с наднормено тегло от детството си, но реши да промени - и отслабна така, че собствената й майка да не я познае

Съдържание:

Британка беше с наднормено тегло от детството си, но реши да промени - и отслабна така, че собствената й майка да не я познае
Британка беше с наднормено тегло от детството си, но реши да промени - и отслабна така, че собствената й майка да не я познае
Anonim

Британката Елизабет Уоткинс успя да отслабне така, че собствената й майка да не я познае – в буквалния смисъл! Според момичето, тя е тежала 169 килограма и не е можела да води нормален живот, но след операцията е успяла да свали 95 килограма и да се промени толкова много, че приятелите й не могат да свикнат с това.

Британката Елизабет Уоткинс показа как се е променила, след като отслабна

Образ

Според Елизабет тя винаги е страдала от наднормено тегло:

"През целия си живот съм бил голям - дори като дете"

Момичето е израснало в семейство с арменски и турски корени, което означава чести празници. Според нея у дома тя яде, когато е щастлива и когато е тъжна, а когато родителите й се развеждат, тя започва да яде още повече.

С течение на времето теглото започна да пречи на Елизабет да води нормален живот

Образ

За момичето беше трудно да стане от леглото или дивана, личният й живот също пострада - тя нямаше сериозна връзка и човек можеше само да мечтае за самочувствие. Според Елизабет тя е имала късмет, че хората на глас не са коментирали външния й вид по никакъв начин, но техните възгледи са говорили сами за себе си.

Въпреки това, Елизабет се опита да се защити от другите:

Скрих се от хората и си изградих безопасен свят, в който общувах само с онези, които ме познаваха. Дистанцирах се от всичко, което можеше да ме накара да изляза от зоната си на комфорт.

Менюто на момичето в онези дни беше далеч от PP

Образ

Елизабет пропусна закуската и след това хапна голяма торба чипс и шоколадово блокче за обяд. След това имаше следобедна закуска от торта и бисквити, които момичето изми с чай с три кубчета захар. За вечеря я чакаха две големи порции храна – ту домашна, ту от доставка. Е, момичето също запълваше цялото си свободно време между подходите към хладилника със сладкиши, шоколади и сладолед.

Елизабет разбра, че нейният приятел има стомашен байпас и реши също да опита

Образ

Тежащо по това време 169 килограма, момичето решава да се оперира през май 2017 г. Но тя не разчиташе само на нея - Елизабет значително намали дневния си прием на калории (до 700) и напълно промени отношението си към храната.Първоначално момичето загуби 6 килограма на месец, но след това леко увеличи броя на калориите - до 1200 на ден. Благодарение на операция и промяна в диетата Елизабет тежи 74 килограма през януари 2019 г.

Усилията на момичето се отплатиха и сега тя е доволна от резултата си

Образ

През това време Елизабет успя не само да отслабне, но и да се влюби и да се сгоди

Образ

Момичето се е променило така, че майка й дори не я разпознава

Образ

Момичето по принцип не се разпознава от никого, дори от собствената си майка - според Елизабет жената понякога може случайно да мине покрай нея. Е, освен това момичето отново започна да общува с двамата си стари приятели - според нея тя не е била най-добрият приятел преди.

Както Елизабет каза на Mirror, отслабването е променило целия й живот:

Успях да напусна къщата, да пътувам, да извървя 100 000 крачки за седмица. Сприятелих се с непознати, които тръгнаха по същия път като мен.

Чувствам се жив, сякаш мога всичко. За мен не става дума само за загуба на 95 килограма – все едно имам живот и ще го живея пълноценно!

А историята на Елизабет е още един пример за това как нещата могат да се оправят - ако наистина искате!

Популярна тема