Собственичката завела кучето на прическа и когато го отвела, не могла да го познае - все едно му смениха породата

Съдържание:

Собственичката завела кучето на прическа и когато го отвела, не могла да го познае - все едно му смениха породата
Собственичката завела кучето на прическа и когато го отвела, не могла да го познае - все едно му смениха породата
Anonim

Американката Карли Коко разказа как е завела кучето си на фризьор - и не е разпознала домашния любимец след подстригването. Според жената тя помолила кучето да подстриже косата около лапите и ушите и в резултат нейният самоед се превърнал в нещо като бултериер, който след това трябвало да бъде намазан с крем и облечен в тениска за дълго време, така че кучето да не изгори на слънце. И ако господарката на прическата предизвика възмущение, тогава кучето беше адски доволно от новия облик!

Американка заведе кучето си на фризьор, но резултатът от подстригването беше твърде неочакван

Образ

Американка Карли Кока, която живее във Флорида, реши да заведе кучето си на прическа. Нейният домашен любимец, седемгодишен самоед на име Нанук, е изключително пухкав и трябва да се държи внимателно.

Карли заведе домашния любимец на кучешкия фризьор и го помоли да го подстриже малко

Образ

Според момичето, тя само е помолила фризьора да подстриже дългата коса около лапите и ушите на Nanook.

Но когато стопанката дойде да вземе Нанук, отначало помисли, че това е кучето на някой друг

Образ

Карли дори трябваше да извика името на кучето, за да се увери, че това е нейното куче, защото Нанук изглеждаше сменила породата. Те отрязаха цялата коса на кучето - очевидно в тайния жаргон на фризьорите думите "подстригване на дълга коса близо до лапите и ушите" означаваха подстригване на всичко като цяло.Както Карли каза на Mirror, тя беше в шок:

Когато дойдох да взема Нанук от гримьорите, избухнах: „Това не е моето куче.“

Ситуацията беше ужасна, защото човекът, който го отряза, беше толкова горд с работата си, че нямах друг избор освен да се усмихна и да не вдигам скандал.

Според Карли, не само фризьорът харесал прическата - и самото куче било много гордо от резултата

Образ

Въпреки факта, че и нещастният фризьор, и кучето бяха доволни от прическата, собствениците на Nanuk решиха да върнат козината на домашния любимец към предишната си пухкавост. Отне цяла година и през това време нежната кожа на кучето трябваше да бъде защитена от слънцето с крем и дори тениска.

След това преживяване Карли и нейният съпруг решават да сменят фризьора. Така че Нанук едва ли показва новата си прическа!

Популярна тема