Собственикът проследи котката с фитнес гривна и разказа колко спи това пухкаво копеле

Съдържание:

Собственикът проследи котката с фитнес гривна и разказа колко спи това пухкаво копеле
Собственикът проследи котката с фитнес гривна и разказа колко спи това пухкаво копеле
Anonim

Всяко нещо рано или късно се отегчава и отива да събира прах в ъгъла. При фитнес гривните това също често се случва, особено ако имат неблагоразумието да отрежат истината и да кажат на собственика, че не се движи достатъчно. Но дори смелите фитнес тракери могат да намерят други приложения, които не само ще ви забавляват, но и ще ви помогнат да опознаете тези, които живеят с вас под един покрив. Вашата котка, например.

Потребителят Pikabu под псевдонима BlagorodniyDon намери нестандартна употреба на фитнес гривна

Образ

В публикацията си „Фитнес гривна и котка.Как да разберете колко спи това пухкаво копеле? пикабушникът каза, че след няколко дни измерване на пулса, съня и направените стъпки, интересът към гривната изсъхна. Освен това той започна да говори много бунтовни неща - казват, собственикът му води недостатъчно активен начин на живот. В този момент, когато BlagorodniyDon търсеше как да изключи гривната, котка се приближи до него - тогава прозрението дойде на pikabushnik.

Според пикабушника той решил да провери колко спи това пухкаво копеле. Снимката на копелетата е приложена

Образ

Собственикът твърди, че гривната е подходяща за британската котка:

Гледах, с изключение на няколко опита да го махна с лапа, котката не оказа никаква съпротива. Той се мотаеше доста свободно.

Субектът носеше гривна като яка и ето резултатите от наблюдението

Образ

За разлика от собственика, котката спеше 13-15 часа на ден. Но фитнес тракерът не беше впечатлен от тези цифри - той подигравателно съобщи, че всъщност 99% от хората спят много по-добре. Коментаторите предполагат, че фактът е, че е имало само 56 минути дълбок сън (7%) от цялото това време. Такива цифри могат да се обяснят с факта, че по природа котките трябва постоянно да бъдат нащрек - следователно те спят повече в плитък сън.

Освен това тракерът измерва пулса на котката и козината не му попречи да направи това

Образ

Според данните Пухкавицата е прекарала приблизително същото време легнало настрани и тичайки из апартамента. И дори успя да тренира цели 10 минути!

Популярна тема