10 края на известни анимационни сериали от 90-те и 2000-те, които вероятно вече сте забравили

Съдържание:

10 края на известни анимационни сериали от 90-те и 2000-те, които вероятно вече сте забравили
10 края на известни анимационни сериали от 90-те и 2000-те, които вероятно вече сте забравили
Anonim

Кой стана рано през уикенда, за да гледа анимационния сериал на Първи? И какво беше усещането да се втурнеш от училище, за да хванеш анимационните филми по STS? Хайде, да вдигнем ръце! Добре, добре, изтрийте сълзите на носталгията, помнете по-добре: знаете ли за какво бяха последните им епизоди? не помниш ли Няма проблем! Ще ви кажем, но! Ще има много спойлери и ако все пак смятате да изгледате до края "Total Spice" или "Kim 5+", прочетете внимателно.

1. "Чудеса на завои", 1990-1991

Образ

Baloo трябва да изпълни мисия, за да достави подарък на Великия маршал в Тембрия, за да спечели Пилот на годината, но това е капан: кутията всъщност е бомба. Трагедията е предотвратена, но Балу все още не е получил заветната титла.

2. Футурама, 1999-2013

Образ

В последния епизод Фрай решава да предложи брак на Лийла. С помощта на специално устройство, което връща времето с 10 секунди назад, той се опитва да удължи вечерта с нея, но потапя Вселената в безкраен времеви цикъл. Там тя и Лийла прекараха целия си живот заедно, докато Професорът не поправи бутона и не им предложи да се върнат, с което те се съгласиха.

3. "Дария", 1997-2001

Образ

В последния епизод циничната и саркастична Дария забелязва, че след като са си купили нов хладилник, те са забравили да извадят кутията от него и си спомня как е играла в същата кутия като дете и не позволява тя го изхвърли, опитвайки се да разбере себе си и отношенията в семейството си. Кутията напомня на Дария как родителите й се караха, защото тя не се разбираше с другите деца.Родителите успяват да убедят момичето, че тя не е бреме за тях и са готови да я подкрепят. През 2002 г. излезе пълнометражен анимационен филм, в който Дария трябваше да премине през всички трудности при влизането в колежа.

4. "Чип и Дейл спасяват рейнджъри", 1989-1990

Образ

В последния епизод котката Fat Belly отвлече малкото коте Boots, приятел на горилата Kuku, за да открадне диаманти, и той успя. Котето успява да бъде спасено, но сега Дейл е отвлечен! В резултат на спасителната операция бурундуците спасяват Даймънд, Дейл и връщат Ботуши на Кук. Те смятат, че с Fat Belly Gang е свършено.

5. "Чародейки", 2004-2006

Образ

2 сезон на поредицата за пет тийнейджърки с магически сили, които спасяват света, завършва с факта, че злодеят лорд Седрик, слуга на главния враг на магьосниците, го предава и се стреми да унищожи Земята.Стражите успяват да го спрат, хармонията и редът идват във всички светове.

6. "Ким 5+", 2002-2007

Образ

Ким се бори с престъпността и в последния епизод тя и нейният приятел Рон Со-со се обединяват с враговете си Шиго и доктор Дракен, за да се изправят срещу извънземни, които искат да унищожат човечеството. След успешна операция Ким и Рон се забавляват на бала. Рон се страхуваше, че може да се разделят завинаги, но епизодът завършва с летене в кола и в последните кадри Рон целува Ким.

7. Catdog, 1998-2005

Образ

Котката и Кучето намират родителите си в град, където кучета и котки живеят в мир и хармония, но единственото бебе на света не е научило тайната на раждането си.

8. „Какво не е наред с Анди?“, 2001-2007

Образ

Канадският телевизионен сериал за шегаджията Анди приключи след 3 сезона от по 26 епизода. В последния, наречен „The Prank Exam“, Анди е заплашен да отиде в клас за хора с умствена изостаналост поради слаб академичен успех. С помощта на трикове той възнамерява да отмени и отложи решителния изпит. Минава се с вътрешности, но целта е постигната: изпитът е пренасрочен за следващата седмица!

9. "Хей, Арнолд!", 1996-2004, 2017 - пълнометражен анимационен филм

Образ

Арнолд намери дневника на родителите си. През 2017 г. излезе пълнометражен анимационен филм с развръзката на поредицата: Арнолд намира родителите си в джунглата, които са заспали 10 години поради определен вирус. Родителите успяват да бъдат излекувани и те също са заедно с Хелга!

10. "Пълна подправка!" 2001-2014

Образ

В последния епизод 26 от сезон 6 „Инцидент във Версай! Част 2 "три супер шпионски приятелки Clover, Sam и Alex, тайно работещи в организация за защита на хората, отиват с класа във Версай, където трябваше да разкрият нов злодей с армия от статуи, които оживяват и разбират какво се случва с основния им вредител Менди. След успешното изпълнение на задачата им се дават билети за модното ревю, момичетата са щастливи.

Популярна тема