Учени показаха как може да изглежда човек през 2100 г. Гледката е разочароваща

Съдържание:

Учени показаха как може да изглежда човек през 2100 г. Гледката е разочароваща
Учени показаха как може да изглежда човек през 2100 г. Гледката е разочароваща
Anonim

Специалисти от американската компания Maple Holistics и учени от университета в Толедо прогнозираха как могат да изглеждат представителите на видовете, които четат тези редове, в края на този век. Отговорът на въпроса как ще се промени средностатистическият човек до 2100 година може да се получи, като се вгледате в специално създадения 3D модел на име Минди. Тя получи всички неравности, защото според изследователите външният вид на хората ще се промени в най-негативната посока. Това се дължи на заседнал начин на живот и преклонение (в буквалния смисъл) на джаджи.

Нека да разгледаме Mindy от 2100 и да помислим малко.

Запознайте се с Минди. Според учените хората през 2100 г. ще изглеждат точно като нея

Образ

Нека да разгледаме как Минди се различава от нас днес.

Извита ръка на работната ръка; 90-градусов лакът - последствията от постоянното използване на смартфони

Образ

Пръстите ще свикнат до такава степен да държат джаджи, че вече няма да се разгъват, докато поддържат позицията "стойка".

Дъговидно изкривяване на гръбначния стълб поради заседнал начин на живот; удебелени мускули на врата

Образ

Вратът ще бъде принуден да компенсира натоварването, което пада върху гръбначния стълб. Вече има термин за специфичната болка в шийния отдел на гръбначния стълб, причинена от накланяне на главата към джаджи - „технологичен врат“(технически врат).

Очите ще получат втори чифт клепачи за защита от вредното лъчение

Образ

"Страничното мигане" на Минди, произведено от вътрешния й клепач, ще предпази очите й от прекомерно излагане на светлина, идваща от технически устройства.

Минди в цялата си слава: скъсено тяло, намален мозък

Образ

Растят опасенията, че радиочестотното лъчение, излъчвано от смартфоните, има силен ефект върху мозъка и може да причини сериозни последствия, свързани с работата му.

Така в хода на трансформацията на човешкото тяло, провокирана от съвременния начин на живот, хората ще се превърнат в гърбави джуджета с намален мозък, дебел врат и неестествено положение на ръцете. Също с плашещи очи.

Да, не е достатъчно приятно. Разбира се, това са само предположения, но все пак си струва да изправите гърба си. Точно сега

Образ

И е по-добре да си давате почивка от всичките си компютри по-често.

Популярна тема