10 най-добри филма на Уил Смит - най-успешният актьор сред рапърите

Съдържание:

10 най-добри филма на Уил Смит - най-успешният актьор сред рапърите
10 най-добри филма на Уил Смит - най-успешният актьор сред рапърите
Anonim

Уил Смит е американски рапър и филмов актьор. На 25 септември той навършва 53 години. Докато холивудската звезда няма нито един Оскар или Златен глобус (въпреки че имаше номинации), тя може да се похвали със страхотни хонорари и четири Грами.

От детството си Смит обичаше музиката. Създава композиции в стила на рап и хип-хоп. Това хоби му позволи да получи част от популярността в младостта си, а навлизането на филмовите екрани доведе до успех и донесе слава и признание на публиката, която хареса очарователния тъмнокож човек.

Можете да оцените актьорските умения на Смит и семейството му, като разгледате десетте филма по-долу.

1. The Pursuit of Happyness (2006)

Образ

Крис Гарднър инвестира спестяванията си неуспешно. Той стана дистрибутор на медицинско оборудване, което никой не искаше да купи поради високата цена. Всеки ден той тича с омразна кутия, но е изключително рядко да я прикачите към болници и да печелите пари. Съпругата на героя работи на две смени и отдавна е уморена от безпаричието и безкрайните неизплатени дългове.

В един прекрасен ден тя се премества в Ню Йорк в търсене на по-добър доход, оставяйки сина си при баща му. Крис успява да стане стажант в брокерска къща. Вярно, няма заплащане за продължителността на обучението и двама мъже, възрастен и малко кърмаче, трябва да затегнат коланите.

Ще имат трудни времена.

2. Седем живота (2008)

Образ

Поради инцидента, провокиран от Тим ​​Томас, загинаха седем души. Човекът приема тежко това събитие и решава да помогне безвъзмездно на седем добри хора. По-специално, той дарява някои от органите си на пациенти, които се нуждаят от донорство, а къщата на Тим е дадена на жена с две деца, избягала от безкрайните побои на своя съквартирант.

Самият герой се мести в мотел. Той среща красиво момиче Емили. Под прикритието на данъчен агент мъж я гледа, опитвайки се да разбере що за човек е тя и дали си струва да й даде най-ценното, което все още му е останало - сърцето си. Момичето е неизлечимо болно и се нуждае от трансплантация.

3. Мъже в черно (1997)

Образ

Работата на агент Кей не е лесна. Той е служител на тайната служба за защита на земляните от извънземни. Оказва се, че около една и половина хиляди от последните живеят на планетата и всеки се нуждае от око и око, тъй като тези същества са много непредсказуеми.

Колега на агента наскоро беше пенсиониран и гледаше на партньорите си като на умно и разбираемо момче от местната полиция. Младият мъж първоначално не прие сериозно думата за присъствието на извънземни в Ню Йорк, но след като се запозна с няколко от тях, както и оцени най-новите оръжия и шикозните униформи на тайния отдел, той се съгласи да работи в него.

И той го направи точно навреме: в близост се появи представител на "бръмбарите"-нашественици, чиито действия можеха да унищожат планетата.

4. Аз съм легенда (2007)

Образ

Най-накрая намерих лек за рак. Учените обаче се объркаха и това, което трябваше да спаси човечеството, се оказа ужасен вирус, който превърна хората в чудовища. Сега те обикалят Ню Йорк през нощта, опитвайки се да не подават главата си навън през деня, за да не умрат от ултравиолетовото лъчение.

Единственият оцелял и запазил нормалния си вид е д-р Робърт Невил.Той вече беше отчаян да намери други, незаразени хора. Героят пресича изоставените улици на метрополията в кола заедно с овчаря Сам в търсене на провизии и също така разработва серум, който може да излекува армията от вампири.

По време на една от конфронтациите с чудовищата Робърт е спасен от непознат, който също като него се оказва сред оцелелите.

5. I, Robot (2004)

Образ

2035 е и роботите са навсякъде. Те стават отлични помощници на човек в ежедневието. Механизмите работят според съществуващите три закона, чийто смисъл е винаги да пазят интересите на хората.

Детектив Дел Спунър е малко скептичен относно тези кутии. Докато разследва смъртта на дизайнера Ланинг, полицаят научава, че последният е създал нов робот, който може сам да взема решения и да не изпълнява заповеди.

Спонър ще трябва да разбере какво стои зад смъртта на учен: човешки амбиции, непокорен робот или по-сериозен механизъм.

6. Али (2002)

Образ

Касиус Клей стана световен шампион по бокс. Боецът веднага накара пресата, телевизията да говори за себе си и най-важното, спечели безпрецедентна популярност сред хората, особено неговата афро-американска част. Освен всичко друго, мъжът изповядва исляма и променя робското име, наследено от предците му, на свободното и гордо звучащо Мохамед Али.

Той отказва да се присъедини към армията и да участва във войната във Виетнам, което си навлича гнева на властимащите. Той губи паспорта и лиценза си за бокс за неопределен период от време, но как това може да спре човек, който е напълно уверен в своята невинност и знае как да отстоява себе си?

7. Лоши момчета (1995)

Образ

Маркъс Бърнет и Майк Лоури са страхотни съотборници. Момчетата работят като детективи в Маями и се допълват взаимно. Маркъс е примерен семеен мъж, а Майк е богат женкар.

Енергична двойка наскоро залови голяма пратка хероин, но бандитите успяха да проникнат в полицейския трезор и да откраднат наркотици. Сега отделът има точно три дни, за да разреши случая, в противен случай служителите са заплашени от уволнение.

Сред престъпниците има схватка за откраднат хероин, по време на която наркобаронът Фуше елиминира един от хората си, както и проститутката Макс. Приятелката на последния, Джули, успява да избяга. Тя става ценен свидетел, но желае само да се срещне с Майк Лоури.

8. Ден на независимостта (1996)

Образ

Огромно извънземно тяло се приближава към повърхността на Земята. Скоро по-малки обекти се отделят от него и надвисват над големите градове на планетата. Никой не знае какво да очаква от посочените гости, населението на целия свят е в паника.

Само лидерът на САЩ остава със хладна глава. Президентът няма намерение да сяда в приют, апелира нацията да запази спокойствие и да не започва да проявява агресия към извънземните. Последните обаче пристигнаха на Земята, за да се сдобият с ресурси и скоро ще започнат с масовото унищожаване на населението.

Само група смели американски момчета, включително същия неспокоен президент, военен пилот и учен, е в състояние да защити планетата.

9. Враг на държавата (1998)

Образ

Томас Рейнолдс не успява да убеди представителя Хамърсли да придвижи законопроекта за разрешаване на телекомуникациите. Той е принуден да вземе крайни мерки и да елиминира политика. Агенцията за национална сигурност изглежда е свършила страхотна работа, за да прикрие следите си, като е направила всичко да изглежда като инцидент.

Имаше обаче леко припокриване. Фактът на престъплението беше уловен на камера от биолога Завиц, който наблюдаваше живота на птиците.

Човекът не успява да направи информацията публична, тъй като вездесъщите агенти на NSA започват истински лов за него. Бягайки от преследвачите си, Завитс дискретно подхлъзва компрометиращи доказателства в пакета на познат адвокат, Дийн, който се оказа на пътя му.

Отсега нататък животът на последния се превръща в непрекъснато действие.

10. Shooting Rules: The Hitch Method (2005)

Образ

Алекс Хитченс е самоук сватовник. Той е добре запознат с женската психология и помага на скромните и невзрачни момчета да спечелят сърцата на нежния пол. Главният герой обаче има свои собствени правила. Той помага само на хора, които са искрено влюбени, а другарите, които мечтаят да получат жената, която искат за нощта, неизменно се отказват от него.

Новото начинание на Хич изглежда почти невъзможно. Необходимо е да доведете пълничък тромав счетоводител с богато, красиво и умно момиче.И нещата изглежда вървят като по часовник под стриктното ръководство на Хич, ако не беше едно „но“: Нейно Величество любовта влиза в живота на самия герой в лицето на очарователен журналист, който иска да намери и разобличи популярния сватовник.

Популярна тема