Собственикът на котката търсеше автоматична хранилка и попадна на честен преглед, който работи по-добре от всяка реклама

Съдържание:

Собственикът на котката търсеше автоматична хранилка и попадна на честен преглед, който работи по-добре от всяка реклама
Собственикът на котката търсеше автоматична хранилка и попадна на честен преглед, който работи по-добре от всяка реклама
Anonim

Някои котки не се чувстват сити и ядат така, сякаш никога повече няма да бъдат нахранени. Такива лакомници трябва да се хранят на малки порции няколко пъти на ден. Не всички собственици винаги могат да бъдат у дома и за такива случаи излязоха с автоматични хранилки. Тези устройства работят автономно и разпределят порции котешки лакомства през целия ден. Изглежда, че всичко е просто, но котките не са толкова глупави и периодично проникват в тези дозатори, организирайки празници.

Собственичката на един пухкав чревоугодник реши да се сдобие с това чудо на техниката и сподели ревю, на което се натъкна докато си търсеше свястно устройство. Оказа се, че е по-добър от всяка реклама.

Twitter сподели история за това как е търсила автоматична хранилка

Правя преглед на автоматични хранилки за домашни любимци и един преглед привлече вниманието ми. Дори има снимка на котка копеле, която се опитва да ограби хранилка.

Образ

Тя попадна на препоръка, която беше по-завладяваща от всяка реклама

Котката ми не може да я пречупи.

И това означава много. Моята котка унищожи хранилката Petmate, така че трябваше да се откажа от мечтата си да спя достатъчно сутрин. Котката ми е хранително чудовище и трябва да спазва стриктна диета. Тя се опита да счупи нещото, но не успя. Тя се проваля от седмици. Настроих хранилката така, че да не може да се преобърне и да стигне до открити части, но мисля, че така или иначе хранилката ще оцелее и ще предпази храната от събуждане.

Беше много лесно за настройка. Изобщо не съм разбирач в технологиите, но го разбрах за няколко минути. Не мога да кажа нищо за това колко дълго ще издържат батериите, тъй като го използвам само от месец. Порциите храна са малки, което е добре за моята котка, която напълнява само като гледа храната. Тя обикновено яде 5 супени лъжици храна на ден и успях да разпределя тази доза в 4 хранения.

Все още не разбирам защо тя не може да го хакне. Тя унищожи по-големите и скъпи дозатори. Купих тази хранилка, защото беше толкова евтина, че не беше жалко да се проваля отново. Но тя оцеля в битката с чудовището, което е сигурно, че го гладувам. Тя е страхотна за моя течен график и нейните нива на стрес. Това нещо заслужава шест звезди за това, че устоя толкова добре на моето чудовище.

Tweet стана вирусен и събра коментари от собственици на котки със същите проблеми

Образ

Някой трябваше да подобри хранилката си

Образ

Показаха снимка от местопрестъплението

Образ

Някой предложи какво се случва в главата на котка при вида на измишльотина

Образ

Нечия котка решила да вземе насила храна

Образ

Оказа се, че много собственици на домашни любимци не са приятели на автоматичната хранилка. След като прочетоха такъв честен и верен преглед, повечето коментатори поискаха връзка към непроницаемо устройство. Може би скоро ще разберем чие гладно космато чудовище първо ще преодолее тази хранилка.

Популярна тема