Японец си представя как биха изглеждали хората, ако изглеждаха като животни, и го показва на рисунки

Съдържание:

Японец си представя как биха изглеждали хората, ако изглеждаха като животни, и го показва на рисунки
Японец си представя как биха изглеждали хората, ако изглеждаха като животни, и го показва на рисунки
Anonim

Какво ще стане, ако човек има крака като фламинго? Или ръце като крила на прилеп? Ами ако се движим като коне? Изглежда, че отговорите на тези въпроси са предназначени да останат само в нашите глави. Но има човек, който вдъхва живот дори на такива луди идеи – макар и на хартия. Японецът Сатоши Кавазаки от Осака обича палеонтологията, динозаврите, а също така рисува изчезнали животни. Е, той също така пресъздава в рисунките най-щурите идеи и сравнения на хора с животни, които можете да си представите.

1

Образ

Фламингото често стоят на един крак и спят по същия начин. Тялото на тези птици също е много необичайно, затова нарисувах скелета на фламинго и как би изглеждал човек, ако стои на един крак.

2

Образ

Опитах се да нарисувам какво ще се случи, ако човешките крака се основават на животински лапи.

3

Образ

Имаше много заявки за рисуване на човешки крак в образа на крак на птица. Нарисувах мъж със скелет на птица.

4

Образ

Делфините във водата възприемат звуците чрез вибрации. Бетовен беше глух, но той се справи с това, като възприемаше и вибрации.

5

Образ

Костенурките имат уникален скелет, а черупката е частично съставена от ребра, лопатки и таз. Въз основа на скелета на костенурката, как бихме изглеждали? Нарисувах картина.

6

Образ

Когато мидите се нагряват, черупките им се отварят. Затваря се от специален мускул, който отваря черупката, когато се отпусне. При нагряване протеинът в мускула се променя, докато сцеплението между черупката и мускула изчезва и мекотелото се отваря.

7

Образ

Слоновете са много големи, но стоят на пръсти, а камилите се движат по-скоро като балерини. Всички обаче имат мускулна подложка в петите си.

8

Образ

Зайците винаги изглеждат прегърбени и трябва да им е много приятно да се протягат.

9

Образ

Сравних крилата на прилеп и птерозавър, използвайки примера на човешка ръка.

10

Образ

Гръцката митология споменава името на получовек, получтица "харпия". Опитах се да нарисувам такъв въз основа на скелета на птица и човек.

11

Образ

Илюстрация на птици с човешки ръце.

12

Образ

Ако хората имаха гърди като гълъби.

13

Образ

На Земята има различни места за живот - ливади, гори, планини, морета, небе и почва. Животните са еволюирали и са се адаптирали към различни повърхности, като промените се виждат най-добре на "предните лапи" - ръцете. Опитах се да нарисувам какво би се случило, ако ръцете на човек повтарят структурата на предните крайници на различни животни.

14

Образ

В хода на еволюцията конете са "загубили" всичките си пръсти с изключение на средния. Трудно е човек да ги имитира.

15

Образ

Ако човек се движеше като врана.

16

Образ

Трудно е, но този човек демонстрира как се движи едно животно. Опитайте се да познаете кой.

Отговор: ʎdʎɹnǝʞ

Популярна тема