10 най-добри филма на Хю Джакман: ​​Австралийският журналист, който пее, танцува и разкъсва врагове

Съдържание:

10 най-добри филма на Хю Джакман: ​​Австралийският журналист, който пее, танцува и разкъсва врагове
10 най-добри филма на Хю Джакман: ​​Австралийският журналист, който пее, танцува и разкъсва врагове
Anonim

Хю Джакман, австралийски актьор и певец, носител на наградата "Златен глобус", както и на множество награди в областта на театралното изкуство, навършва 53 години на 12 октомври. Джакман се обучава като журналист в университета в Сидни, но бързо губи интерес към него, но се интересува сериозно от театъра и продължава образованието си в Западноавстралийската академия за сценични изкуства.

Започва кариерата си като успешен музикален актьор. Публиката аплодира младия талант в Кралския национален театър в Лондон и на Бродуей. Холивуд не остана настрана, като покани величествен и харизматичен красив мъж в проекта X-Men. Пеят и танцуват, пият и се бият герои, изпълнени от безумно секси и брутален австралиец в нашата селекция.

1. Престиж (2006)

Образ

Двама млади и амбициозни магьосници, Алфред Бордън и Робърт Ангиер, работят под ръководството на опитен ментор Джон Кътър. Скоро пътищата на двама колеги илюзионисти се разделят веднъж завинаги. По време на изпълнението на един от триковете, в който участва съпругата на Робърт Джулия, нещо се обърка и жената се удави в съд, от който лесно се измъкна отново и отново.

Angier вижда виновника за трагедията единствено и само Алфред, който е вързал ръцете му с прекалено сложен възел. Между мъжете започва ожесточена конкуренция и вражда. Те набират свои собствени екипи и непрекъснато усложняват триковете, като същевременно не забравят да пречат на представянето на другия и да участват в шпионаж.

Стига дори до убийство.

2. Les Misérables (2012)

Образ

За откраднатия хляб Жан Валжан плати 19 години тежък труд. Излиза от затвора ядосан на този свят и със срамен документ в джоба. По негов адрес той чува само подигравки, обиди и отказ от работа.

На единствения човек, който го е приютил през нощта, епископът на Дине, той отговори с черна неблагодарност, крадейки сребърни съдове. Валжан бързо е заловен, но свещеникът заявява, че е дал цялото сребро и няма претенции. Този акт на доброта преобръща живота на главния герой.

Жан Валжан започва живота си от нулата и осем години по-късно става кмет на малък град.

3. Captives (2013)

Образ

На Деня на благодарността семействата Доувър и Бърч се събират. Към края на празничната вечер се оказва, че двете по-малки момичета Джой Бърч и Анна Доувър не са се чували и виждали отдавна.След като търсят приятелки в къщата и в непосредствена близост, родителите започват да осъзнават с ужас, че децата са били отвлечени.

Разследването е поверено на детектив Локи. Собственикът на микробуса Алекс Джоунс попада под съмнение. Колата му била паркирана близо до дома на Бирче точно когато момичетата изчезнали. Дългочасовият разпит и обстоен оглед обаче не подсказват, че младежът е замесен в инцидента. Алекс е освободен.

Keller Dover вярва, че Джоунс е замесен в отвличането на дъщеря му. Той решава да действа сам: да отвлече човека и да изтръгне от него признание.

4. Орелът Еди (2015)

Образ

От детството Еди мечтаеше да участва в Олимпийските игри и се подготвяше усърдно за това. Гмуркаше се във вана, скачаше с прът в двора, хвърляше пръчки и събираше кутии с боя. Всички опити на бащата да направи от сина си отличен мазач се провалят.Еди все още се възхищаваше на Олимпийските игри, този път със зимната им версия. Той някак си овладя спускането, но не влезе в британския отбор.

Изглежда, че е време да се осмисли и да отиде да боядиса стените, но не, човекът отива в Германия, за да се научи как да скача от трамплин. В Обединеното кралство няма нито един спортист, който да твърди, че участва в този спорт от страната, което означава, че няколко урока от професионалисти и Еди, упорит и неуморен, ще сбъдне мечтата си и ще отиде в Калгари Олимпийски игри.

5. X-Men 2 (2003)

Образ

Мутант влезе в Белия дом и се опита да убие президента. Изглежда, че някой наистина иска да дестабилизира ситуацията и да изложи мутантите в неприятна светлина.

Професор Ксавие отива в затвора на Магнито, за да разбере дали той стои зад този инцидент и да поговорят сърце на сърце. Сторм и Джийн заминават за Бостън, за да проследят създанието, което предизвиква смут в Белия дом. Mutant Children's School остава под грижите на Logan.

Междувременно военният учен Страйкър, който мрази свръхчовеците с всяка фибра на своето същество, получава информация за местоположението на училището и го превзема. Войната между мутанти и хора е обявена.

6. Фонтан (2006)

Образ

Жената на Том е неизлечимо болна. Изи има мозъчен тумор, който расте бързо. Том работи като онколог и отчаяно търси решение да спаси жената, която обича. Той експериментира върху шимпанзета и дори използва екстракт от дърво от Гватемала. Маймуната се подобрява много, но туморът коварно отказва да се свие.

Той се връща у дома с тревога и болка всеки ден и не може да погледне в очите на жена си, но тя изобщо не изглежда да се страхува от смъртта. Тя прие този факт и просто се наслаждава на моментите, прекарани с любимия.

Изи пише книга, пълна със символи. В него тя е кралицата на Испания, а болестта й е тежка инквизиция, Том също се появява под формата на смел конкистадор, опитващ се да спаси страната и нейния владетел от ужасно нещастие.

Книгата няма последна глава. Изи моли съпруга си да го напише.

7. Кейт и Лео (2001)

Образ

По някакъв начин Леополд, херцогът на Олбани беше пренесен през времеви портал от деветнадесети век в Ню Йорк до началото на двадесет и първи. Той ще може да се върне само след седмица, което означава, че има време да наблюдава света на бъдещето.

Един любознателен и чаровен благородник се озовава в много забавни и не толкова забавни ситуации, изненадан от технологичния прогрес и разстроен от подмяната на истинските ценности от хората. Благородството и благоприличието не са на почит, светът се управлява от пари и реклама.

Въпреки това, дори в такъв несъвършен мегаполис, главният герой намира сродна душа в лицето на бизнес дамата Кейт. Тя попада в магията на истински джентълмен и дори мисли за промяна на времето на пребиваване.

8. Ван Хелсинг (2004)

Образ

Таен агент на Ватикана Ван Хелсинг, борец срещу всички зли духове, е изпратен с нова задача в Трансилвания. В онези земи вилнее ужасният граф Дракула и трите му ужасно красиви булки вампири. Населението на региона непрекъснато намалява.

На кръвопийците активно се противопоставят представителите на рода на крал Валери - принц Велкан и принцеса Анна. В неравна битка младежът се превръща във върколак и става слуга на Дракула. Изглежда, че дните на Ана са преброени, но Ван Хелсинг идва на помощ с верния си помощник Карл.

Триото, въоръжено до зъби с чесън и по-модерни оръжия, тръгва в търсене на леговището на Дракула.

9. Най-великият шоумен (2017)

Образ

Младият Финиъс Барнъм, син на обикновен шивач, харесва Чарити, момиче от богато семейство.Скоро тя е изпратена в частен пансион, но тийнейджърите не губят връзка и си кореспондират, а години по-късно се срещат и се женят. Семейството има две очарователни дъщери. Скромният живот подхожда доста на Чарити, защото близките й са до нея.

Въпреки това Барнъм иска повече за семейството си. След като е уволнен от работа, главният герой на свой собствен риск взема заем от банка и купува музей с восъчни фигури. Продажбата на билети е бавна: публиката скучае в павилиона с експонати.

За да оживи атмосферата и да привлече хора, Барнъм наема хора с нестандартен външен вид и отваря свой собствен цирк.

10. Логан (2017)

Образ

Логан, доста поразен от живота, уморен и губещ мутационните си способности, лунира като частен шофьор. Той се грижи за бавно полудяващия Чарлз Ксавие и спестява пари за яхта, за да отплава с професора далеч от всички.

Когато непозната жена се обръща към него с молба да помогне на момичето Лаура, той пренебрегва молбите, без да иска повече да си създава проблеми. Те обаче сами го намират заедно с бебето, което, бягайки от преследването, се скрива в колата на Върколак.

Главният герой отново ще трябва да се бори и да победи, за да спаси момичето, защото то е представител на ново поколение деца мутанти и неговата клонирана "дъщеря".

Популярна тема