10 най-добри филма на Райън Рейнолдс: грижовен баща, остроумен съпруг и Дедпул на световното кино

Съдържание:

10 най-добри филма на Райън Рейнолдс: грижовен баща, остроумен съпруг и Дедпул на световното кино
10 най-добри филма на Райън Рейнолдс: грижовен баща, остроумен съпруг и Дедпул на световното кино
Anonim

Американско-канадският актьор и продуцент Райън Рейнолдс навършва 45 години на 23 октомври. Той е роден в бедно, многодетно семейство във Ванкувър. Жаждата за творчество в бъдещата звезда се появи в детството. Още до края на училището записът на младия мъж включва участие в няколко телевизионни сериала и пълен метър. След като получи сертификат, Рейнолдс погледна Политехническия университет Квантлен, но не остана дълго в редиците на студентите и махна право към Лос Анджелис.

Висок, атлетичен, красив мъж с отлично чувство за хумор се вписва добре в младежки комедии. За щастие, актьорът не е заседнал в тази роля. Днес той участва във филми от различни жанрове и дори в света на супергероите за него беше намерен достоен герой.Дедпул и други самоуки умници в топ 10 на Рейнолдс.

1. Тръмп аса (2006)

Образ

Режисьор:Джо Карнахан.

Primo Sparazza, един от последните влиятелни босове на мафията, реши да унищожи илюзиониста илюзионист Бъди Израел, по прякор "Аса". Веднъж той доведе момчето до хората, осигури слава и пари, но младият мъж започна да плете интриги зад гърба на своя благодетел и реши да го отстрани от трона. Мафията определи цена за наглото сърце от един милион долара.

Група убийци, които искат да спечелят допълнителни пари, включително няколко черни момичета, майстор мъчител, трима братя неонацисти и друга тъмна публика, отиват до езерото Тахо, където Бъди е отседнал в един от луксозни хотели.

ФБР също разполага дуо от твърди агенти, за да поддържа Израел жив, тъй като той може да стане ценен свидетел в случая с неуловимия Sparazza.

2. Да, може би… (2008)

Образ

Режисьор:Адам Брукс.

След работа Уилям взема дъщеря си Мая от училище. За съжаление на бащата, в този ден децата бяха запознати с темата за секса и любознателното момиче започна да досажда на родителя с много неудобни въпроси. По-специално, колко приятелки е имал и дали тя е случайно дете или плод на любов.

Уилям решава да разкаже на бебето историята на връзката си с три значими за него жени: съученичка, журналистка и колежка от предизборния щаб, като променя имената им и някои факти. Мая сама трябва да познае коя от тях е нейната майка.

Хвърляйки се в спомени, главният герой задава още един въпрос: кой е единственият, когото обича истински?

3. Предложение (2009)

Образ

Режисьор:Ан Флетчър.

Маргарет Тейт е успешен редактор, силна и могъща жена и тя също е просрочила работната си виза, забравяйки, че не е местна. Един бърз брак с американски гражданин може да реши проблема с депортациите. Деспотичната дама избира асистента на Андрю като основен кандидат за ръката и сърцето си. Човекът, който мрази кучкия шеф с всички фибри на душата си, се съгласява, тъй като има възможност да постави редица условия и да подобри кариерата си. Пред "влюбената" двойка чака сериозен тест: разговор с трудни въпроси в имиграционната служба. За да се опознаят по-добре, Андрю кани Маргарет да посети семейството му в Аляска.

4. Погребан жив (2010)

Образ

Режисьор:Родриго Кортес.

Пол Конрой, обикновен шофьор от САЩ, отиде да спечели малко пари в Ирак и попадна в ужасна бъркотия.Местни нападнали транспортния конвой, самият мъж бил ударен по главата и се събудил заровен жив в дървен ковчег на дълбочина метър. За щастие все още имаше достатъчно въздух в кутията и Пол имаше запалка и мобилен телефон на свое разположение.

Главният герой в паника започва да набира всички номера, които знае от спасителната служба и ФБР на близките си, като отново и отново преразказва ситуацията, в която е попаднал. Накрая той се свързва с шефа на отдела за борба с вземането на заложници Бренер. Той увери Конрой, че е наясно със събитията и прави всичко възможно.

Междувременно Пол получава обаждане от непознат, който иска пет милиона долара, за да спаси живота му.

5. Жена в злато (2015)

Образ

Режисьор:Саймън Къртис.

Майка моли сина си Рандал, начинаещ адвокат, да помогне на приятел.

Възрастна дама, Мария Алтман, чието семейство е било преследвано от нацистите по време на Втората световна война, е била принудена да се премести от Европа в Съединените щати.Сега, десетилетия по-късно, тя е загрижена за възможността да върне някои от ценностите, откраднати от роднините й в Австрия. По-специално, Мария се интересува от платното, изобразяващо нейната леля, и няколко други картини.

Адвокат лети до Виена за няколко дни, за да изясни ситуацията с реституцията и кани г-жа Алтман със себе си. Жената отначало категорично отказва, но превъзмогвайки себе си и решавайки да се изправи лице в лице с миналото, отива в родината си.

6. Deadpool (2016)

Образ

Режисьор:Тим Милър.

Наемникът Уейд Уилсън се влюбва в проститутката Ванеса. Щастието на двойката обаче не продължи дълго: главният герой беше диагностициран с рак и не му остана дълго да живее. Неочаквано той получава предложение да участва в експеримент, който може да излекува болестта. Уейд се съгласява.

Той е подложен на ужасни изпитания и е превърнат в мутант. Целта на тази програма обаче не е добро дело за изцеление, а създаването на свръхчовеци и продажбата им в робство. Уилсън успява да се измъкне от лабораторията. Той се отърва от рака, но е напълно обезобразен.

Отсега нататък той се нарича Дедпул, облича костюм по свой собствен дизайн и тръгва да търси своя мъчител Аякс, за да отмъсти и в същото време да научи тайната, защото каза, че той е единственият този, който успя да върне предишния вид на Уейд.

7. Finder's Reward (2001)

Образ

Режисьор:Джеф Пробст.

Тепър се прибира от работа вечерта и намира портфейла си. Той се обажда на собственика на портфейла, г-н Ейвъри Филипс, и го информира за това. Известно време по-късно младият мъж открива, че чантата съдържа билет за лотария за шест милиона долара.

Скоро трима другари идват в Тепър за обичайните вечерни покер събирания. Всеки от тях купува лотариен билет, а победителят в играта получава всички тези билети и става притежател на всички награди, които му се полагат.Г-н Филипс се отбива да вземе портфейла и забелязва, че неговият „скъпоценен“билет вече е в банката при приятели.

Ейвъри също трябва да заеме място на покер масата.

8. Учител на годината (2003)

Образ

Директор:Уилям Драги.

Четиридесет и три пъти бащата на Мат Уорнър получи желаната купа и титлата най-добър учител на годината. Самият Мат, учител по природни науки, е решен да продължи традицията, да почете семейството си и да спечели награда през новата учебна година.

Той е прилежен, педантичен учител, но момчетата са изключително отегчени от него. Те гледат с копнеж часовника и чакат края на урока, но новият учител, г-н Д, е просто съвършенство: необикновен и очарователен. Той преподава история и го прави толкова вълнуващо, че учениците говорят за него по цял ден. Изглежда, че Мат няма да види Купата в края на годината като ушите си.

Той решава да даде урок на наглия новостарт, но след като научава тайната му, драстично променя мнението си за своя съперник и за живота като цяло.

9. Party King (2001)

Образ

Режисьор:Уолт Бекер.

Ван Уайлдър навлезе в седмата си година на дълбаене на гранита на науката в колежа. Според него в стените на учебното заведение се проявяват всичките му невероятни таланти, защото той е майстор на организирането на грандиозни партита и развлекателни събития от различни формати.

Бащата на главния герой, след като научил, че е плащал за безделието на потомството си в продължение на седем години, отказва да го финансира. Е, Вен не е разстроен: с неговата изобретателност ще има пари както за партита, така и за такси за обучение.

Въпреки това, всичко се променя, когато един човек срещне едно специално момиче, точно това. Гуен е просто готина, умна, играе хокей и пише статия за герой от колежа. Общувайки с нея, Уайлдър наистина се влюбва и разбира, че е време да порасне.

10. На живо (2017)

Образ

Режисьор:Даниел Еспиноса.

Екипажът на Международната космическа станция успешно прихваща и доставя капсула от планетата Марс. Няма ограничение за радостта на изследователите: в скални проби е открито живо вещество. Създанието се казва Калвин.

Първоначалната версия, че организмът е едноклетъчен, се оказа погрешна. Скоро членовете на експедицията разбират, че Калвин е сложна растяща субстанция, бърза и най-важното, изключително опасна. Екипажът се убеждава в това, когато започва да губи хора един по един.

Оцелелите са изправени пред трудната задача да попречат на Калвин да достигне земната повърхност.

Популярна тема