10 най-добри филма на Райън Гослинг: един от най-талантливите и привлекателни актьори на нашето време

Съдържание:

10 най-добри филма на Райън Гослинг: един от най-талантливите и привлекателни актьори на нашето време
10 най-добри филма на Райън Гослинг: един от най-талантливите и привлекателни актьори на нашето време
Anonim

Райън Гослинг, канадски актьор и музикант, носител на наградите Златен глобус и Сателит, навършва 41 години на 12 ноември. Бъдещата знаменитост започва своята творческа дейност на 13-годишна възраст, влизайки в телевизионната програма "Mickey Mouse Club".

Следват снимки във филмите и програмите на Disney Channel, а главната роля в сантименталната любовна история "The Notebook" носи на актьора световна слава. Постепенно Гослинг овладява цялото жанрово разнообразие на киното от комедии до трилъри и научна фантастика.

1. Бележник (2004)

Образ

Режисьор:Ник Касаветис.

Дръзкият и отчаян човек Ноа се влюби в Ели от пръв поглед. Момичето не можа да устои на натиска на младия мъж и отговори на чувствата му. Младите хора си прекарват прекрасно лятото. Ноа показва на любимата си порутена къща на реката, която би искал да възстанови и да живее в нея с Ели, която може да рисува прекрасни пейзажи от верандата.

Разликата в социалния статус обаче пречи на плановете на двойката. Човекът е обикновен работник от дъскорезница, момичето е богат аристократ, а родителите й изобщо не са възхитени от избора на дъщеря си. Главните герои се карат и се разделят.

И тогава ще има писма без отговор, Втората световна война и надеждата за среща, която определено ще се проведе в същата тази къща.

2. Drive (2011)

Образ

Директор:Никълъс Уиндинг Реф.

Главният герой майсторски управлява коли. През деня той използва уменията си като каскадьор, но през нощта се занимава с транспортиране на разбойници.Той пристига на уреченото време и място, прибира бандитите и се укрива знаменито от местопрестъплението. Трудният живот на самотник, в който няма компромиси и чувства.

Срещата с хубавата съседка Ирен и малкия й син обаче разтреперва суровото сърце на мъжа. Между тях се развива топла връзка. За съжаление съпругът на Ирен се връща от затвора с много проблеми от миналото.

Главният герой ще трябва да се справи с тях, за да защити скъпите за него хора.

3. Goodfellas (2016)

Образ

Режисьор:Шейн Блек.

Частният детектив Холанд Марч е зает да търси порнозвездата Мисти, но вместо това намира известна Амелия. Амелия наема Джаксън Хийли, човек със силни юмруци, за да се справи с хората, които я преследват. Детектив Марч също беше в списъка на момичето, с което Хийли се занимаваше на първо място, почти събаряйки нещастника на пода и счупвайки ръката му.

Но няколко дни по-късно той отново посещава Марч, но този път с хонорар в джоба си и молба да помогне в издирването на небезизвестната Амелия. Мъжете следват. Упоритата дъщеря на Марч Холи също се свързва с тях.

Тримото е въвлечено в много опасен водовъртеж от събития, от които не всеки ще може да се измъкне.

4. Човек на луната (2018)

Образ

Режисьор:Деймиън Шазел.

Пилотът Нийл Армстронг провежда неуспешни тестове на ракетен самолет. Той е отстранен от полети. В семейството на пилота също всичко далеч не е безопасно. Дъщеря му Карън е диагностицирана с рак. Бебето внезапно умира.

Скоро Армстронг става член на екипа на астронавтите на НАСА и се премества със съпругата и синовете си в Хюстън. Първоначалната американска мисия за първото излизане в открития космос в света се оказва без значение, тъй като космонавтът Леонов вече е направил това от СССР.Новата американска програма вече засяга полета и кацането на Луната. За съжаление, първият екипаж, който се готви да бъде изпратен до спътника на Земята, умира поради пожар по време на наземни тестове.

През 1969 г. Армстронг, като част от втория екип, извършва триумфален полет до Луната и завинаги оставя името си в аналите на човечеството.

5. Ларс и истинското момиче (2007)

Образ

Режисьор:Крейг Гилеспи.

Ларс е скромен и мълчалив млад мъж. Той обитава малка къща, някога гараж, и редовно ходи на работа. Контактът му с хората е сведен до минимум и дори по-големият брат Гюс много рядко успява да завлече по-младия на вечерята си.

Един ден Ларс съобщава на близките си за намерението си да ги запознае с приятелката си. Гас и съпругата му Карин са невероятно щастливи от този обрат на събитията, но когато виждат, че приятелката на младия мъж е пластмасова кукла, решават, че Ларс е напълно луд.

Те отиват на лекар и получават необичайна присъда: Ларс не е за психиатрична болница. Той просто се опитва да се справи с вътрешен проблем и от другите зависи да му помогнат в това, като играят заедно.

6. La La Land (2017)

Образ

Режисьор:Деймиън Шазел.

Миа живее в Лос Анджелис и подобно на хиляди други момичета мечтае да стане актриса. Междувременно тя работи в обикновен ресторант и посвещава цялото си свободно време на прослушвания.

Себастиан не е против да стане известен в музикалната сфера и да свири в собствения си клуб. Междувременно той обикаля различни ресторанти и изпълнява репертоара, поръчан от собствениците на заведенията.

Главните герои се сблъскват за първи път в задръстване и не са ентусиазирани един от друг, но следващите срещи сближават Миа и Себастиан. Млади хора говорят за мечтите си и решават да ги сбъднат заедно.

7. Къс (2015)

Образ

Режисьор:Адам МакКей.

Докато финансовият сектор е пълен с увереност, че ипотечното кредитиране е стабилен и високодоходен бизнес, Майкъл Бъри, управител на хедж фонд, започва да изпитва съмнения относно надеждността на настоящата система. Нещо повече, главният герой предсказва срива на американския пазар в близко бъдеще.

Той решава да застрахова средствата на своите клиенти чрез суап за кредитно неизпълнение. Малко хора приемат на сериозно думите за колапса на икономиката, но редица трейдъри, след като научиха за действията на Бъри, решават да последват примера му, чувствайки, че той е прав и наистина можете да правите пари в този бизнес.

8. Наполовина Нелсън (2006)

Образ

Режисьор:Райън Флек.

Дан Дън работи като учител по история в училище и също така тренира деца в баскетболната секция. Той е отличен учител със скучно представяне на материала. Вярно е, че главният герой има една неприятна тайна: той е опитен наркоман. Той почти постоянно е накакан, едва сдържайки емоциите си в стените на училището, но един ден неговият ученик Дрей го намира да приема поредната доза в съблекалнята. Момичето не разкрива тайната на мъжа и всичко продължава както преди.

Самата Дрей също не се справя добре в семейството: майка й се върти на работа от сутрин до вечер, а брат й е в затвора. Приятел на брат се опитва да въведе Дрей в света на възрастните и тя започва да доставя наркотици на адреси и един ден чука на вратата на учителя си.

9. Фрактура (2007)

Образ

Режисьор:Грегъри Хоблит.

Г-н Теодор Крауфорд разбира за предателството на своята жена и я застрелва.Полицаите разполагат както с пистолет, така и с писмени самопризнания за деянието на съпруга. Съвсем ясно е, че Крауфорд е изправен пред сериозен мандат. Така разсъждаваше Уилям Бийчъм, талантлив и амбициозен прокурор. Но този път той сгреши и Теодор беше твърде корав за него. Крауфорд се защитава в съда и го прави брилянтно.

Първо, оказва се, че от открития у него пистолет не е произведен нито един изстрел, и второ, че полицаят, получил самопризнанията от Теодор, е бил любовник на жена му. Съдът не взема предвид всички обвинителни аргументи и Теодор е оправдан.

Уилям решава да не оставя този случай напразно.

10. Тази глупава любов (2011)

Образ

Режисьори:Глен Фикара, Джон Рекуа.

Кал Уивър на четиридесет години води премерен и проспериращ живот.Има семейство с деца, прилична работа, красива къща. Живейте и бъдете щастливи още четиридесет години. Съпругата на Емили обаче беше на друго мнение по този въпрос. Тя признава на съпруга си, че е отишла настрани и като цяло би искала да се разведе. Не всеки мъж ще понесе такъв съкрушителен удар върху егото си.

И така главният герой отива направо в бара, за да излее тъга и меланхолия. Там среща професионален плейбой. Човекът решава да поеме патронажа над губещия Кал. Той ще го научи на всички тънкости на печеленето на жени и ще се опита да го убеди, че животът без задължения е невероятен.

Популярна тема