Най-добрите филми с участието на Анджелина Джоли: списък с топ 10 филма с нейно участие

Съдържание:

Най-добрите филми с участието на Анджелина Джоли: списък с топ 10 филма с нейно участие
Най-добрите филми с участието на Анджелина Джоли: списък с топ 10 филма с нейно участие
Anonim

Анджелина Джоли е американска актриса, носителка на Оскар, Златен глобус, Награди на Гилдията на актьорите. Световната общност обаче го награждава с много по-гръмки титли. В продължение на много години Джоли е най-желаната, най-секси и най-красивата жена на планетата и всеки може да допълни този списък. Тя прави буквално всичко. Анджелина е не само актриса и режисьор, но и многодетна майка, както и посланик на добра воля на ООН.

Красотата и таланта на американската филмова звезда можете да оцените, като гледате филми от списъка с топ 10, който включва най-добрите филми с участието на Анджелина Джоли.

Maleficent (2014)

Образ

Имало едно време феята Малефисента живяла в свят на магически създания и искрени чувства. Веднъж се влюбила, но била предадена от мъж, който й отнел не само крилете, но и вярата й в красотата. Тя се скри в своето кралство, чакайки подходящия момент за отмъщение. И той дойде. Човекът, който я разочарова, има дъщеря, принцеса Аврора. Обидената жена решава да прокълне бебето: на шестнадесет години ще убоде пръста си на вретено и ще заспи завинаги. За да спаси момичето, кралят го дава на грижите на три феи и го изпраща в пустинята. Малефисента научава за мястото, където е скрита Аврора, и решава да отиде там. Гледайки бебето, главният герой, без да го забелязва, се привързва към нея. Някакво ново нежно и трепетно ​​чувство започва да се появява в нейното привидно завинаги закоравяло сърце.

Промяна (2008)

Образ

Семейство живее в предградията на Лос Анджелис. В него има само двама души: майка и малък син. Тя е заета с рутинната работа на телефонистка и всеки ден детето с нетърпение очаква нейното завръщане. Един ден се случва нещо ужасно: момчето изчезва. Кристин отива в полицията, но не бърза да търси. Само намесата на пастор Бриглеб, който публично обвини полицията в Града на ангелите в некомпетентност, кара детективите да запретнат ръкави и да се заемат с работата. Момчето е намерено и полицията привлича репортери и обществеността, така че моментът на семейната среща да бъде оценен от обществеността и репутацията на отдела да бъде спасена. Изглежда, че ситуацията е решена и всички са щастливи, ако не и за едно нещо: Кристин е убедена, че има напълно извънземно дете пред себе си.

Мистър и мисис Смит (2005)

Образ

Той е адски привлекателен, тя е адски привлекателна.Един ден пътищата им трябваше да се пресекат. Така и стана. Сега те са обикновена семейна двойка, г-н и г-жа Смит, които са затънали в рутината на ежедневието. Единствената утеха за всеки е любимата професия. И двамата са наемни убийци, но не са си казали за тази страна на живота. Но скоро съпрузите ще получат поръчка за едно и също лице и всичко тайно ще стане ясно. Време е да добавите искра към връзката. Всичко наоколо ще пламти и ще избухне, а чувствата ще се засилят и ще се развият. Скоро двойката ще реши най-накрая да се събере отново и да се забавлява пълноценно, което означава, че всички работодатели и злобни критици няма да имат проблеми.

4. Александър (2004)

Образ

Александър Велики става крал на 20-годишна възраст. Детството и младостта си прекарва между два огъня. Родителите му Филип II и Олимпиада не се разбирали помежду си. Бащата, който искаше да дразни жена си по всякакъв възможен начин, се отнасяше към сина си като към слаб човек, докато майката смяташе единственото си дете за бог и се опитваше да му внуши, че той е бъдещият крал и владетел на целия свят.Воден от собствените си мечти или може би от призивите на майка си, Александър тръгва на дълго пътешествие. Подчиняват му се огромни територии и народи, красиви девойки и младежи жадуват за вниманието му, а войската все по-често изразява желание да се върне в Македония, за да се наслади на даровете, получени по време на похода. Сънят обаче води само командира напред.

Taking Lives (2004)

Образ

Специален агент на ФБР Иляна Скот е натоварена със задачата да разкрие убийство. Жената успява да проследи връзката на този случай с редица подобни престъпления, извършени в продължение на няколко години. Започна да се очертава почеркът на сериен убиец. Отне живота на човек в буквалния и преносния смисъл. Впоследствие извършителят е използвал апартаментите и парите на жертвите си. Намерено е още едно неидентифицирано тяло. Този път детективите имаха малко късмет. Това престъпление има свидетел. Известен Джеймс Коста описва подробно случилото се пред очите му.Съпоставяйки редица факти, Илиана е убедена, че именно Коста ще стане следващата цел на маниака, което означава, че е възможно да се установи наблюдение и да се организира засада.

Gia (1998)

Образ

Младата Джиа работи в закусвалнята на баща си, но това е далеч от нейната мечта. И сега, с няколко долара и пакет снимки в джоба си, тя тръгва да завладее Ню Йорк. Какво може да очаква едно младо привлекателно момиче в мегаполис, където има хиляди като нея? Както се оказа, слава, големи пари и шумен успех. Нейният свиреп нрав и ярка визия привличат вниманието на хора от света на модата. Болезненото увлечение по момичето Линда и трудната връзка с майка й, хиляди фенерчета и очи, насочени към нея, не дават възможност на Джия да се отпусне и да забави малко. Тя намира спасение в наркотиците. Краят е доста предвидим.

Превратностите на любовта (1998)

Образ

Двойката е заедно от 40 години. Време е да повторим клетвата за вярност и в същото време да си припомним хобитата на другия от минали дни. Една жена търси идеалния мъж и по някаква причина искрено вярва, че днес ще го намери. Момиче и момче, безгрижни и дръзки, се скитат от бар на бар с надеждата за невероятна среща със своята сродна душа. Съпруг и съпруга, които отиват наляво, но нещо ги държи заедно, което означава, че има шанс да спасят връзката. Кои са всички тези хора? Тези, чиито съдби ще се преплитат в странен модел, наречен живот.

Изчезнал за 60 секунди (2000)

Образ

Кип Рейнс е тотално прецакан. Той се зае със задачата да краде коли за местна мафия, но не успя да изпълни задачата. Въпреки това, човекът имаше голям късмет: той има по-голям брат, Рандъл, който, за да спаси роднина и малка бонус сума от двеста хиляди, реши да си припомни приключението.Като начало той ще събере екип от съмишленици, защото задачата наистина не е лесна: трябва да крадете петдесет коли на нощ. Брилянтно прилагайки почти целия план в действие, главният герой беше зает и малко закъсня с доставката на петдесетата кола. Това обаче се оказа достатъчно за непримиримия мафиот да изрече присъдата „екзекутирай, не можеш да помилваш“.

Girl, Interrupted (1999)

Образ

Сузан е на осемнадесет. Време на израстване, нестандартни решения и необясними желания. Героинята избра най-радикалния вариант - самоубийство. За щастие момичето е спасено и изпратено за лечение в психиатрична клиника. Там тя се среща с обитателите и персонала на институцията. Най-силно впечатление й прави търпеливата Лиза. Бунтарка по природа, тя поддържа цялата клиника в добра форма и периодично напуска пределите й, разбира се, без разрешение. Реши да избяга с новата си приятелка и Сузане.Бягството ще позволи на героинята да разбере себе си, да вземе важно решение и да се върне към мечтата си: да стане писател.

Силата на страха (1999)

Образ

Патрулният полицай Амелия Донахи открива трупа на мъж с осакатена ръка и пръстена на жена му, която също е изчезнала. Случаят е доста сложен и в разследването участва професионален криминалист Линкълн Райм. Трудността се състои в това, че следователят е парализиран. Работи само брилянтният му ум и един пръст, с който управлява компютъра. Специалистът явно няма да бъде възпрепятстван от асистент, който може да присъства на местопрестъплението и да запомни и най-малките подробности, тъй като маниакът продължи жестоката си игра с убийства и улики. Един обикновен инспектор Амелия става партньор на криминалист.

Бонус: Unbroken (режисьор)

Образ

Луис беше палаво и своенравно момче. Той тайно пушеше и пиеше алкохол, гледаше красиви момичета и се биеше с местни хулигани. По-големият брат реши сериозно да насочи човека по правилния път и го принуди да бяга. Както се оказа, всичко не беше напразно. Луис показа блестящи резултати и дори участва в Олимпиадата. Втората световна война попречи на по-нататъшната спортна кариера. Луис отива на фронта. По време на мисия самолетът му се разбива. Той е пленен от японците. Главният герой преминава през унижения и побои, но силата на духа и силата на духа му помагат да издържи всички изпитания с достойнство, да оцелее и да се завърне в родната си земя.

Популярна тема