Най-добрите филми с Бен Афлек: списък с най-популярните филми с участието му в главната роля

Съдържание:

Най-добрите филми с Бен Афлек: списък с най-популярните филми с участието му в главната роля
Най-добрите филми с Бен Афлек: списък с най-популярните филми с участието му в главната роля
Anonim

Бен прави първите си стъпки в киното като момче. Детето наистина хареса актьорството и когато срещна приятел, който споделяше неговите интереси, този процес стана още по-вълнуващ. Между другото, приятелството на Бен Афлек и Мат Деймън и съвместно написаният сценарий за филма Добрият Уил Хънтинг даде възможност и на двамата да се измъкнат от второстепенни роли и да започнат успешна кариера в Холивуд.

Днес Бен може да се похвали с добра колекция от Оскар и Златен глобус, както и с петдесет филма. Ето списък с 10-те най-добри филма с участието на Бен Афлек, в повечето от които той участва.

1. Добрият Уил Хънтинг (1997)

Образ

Уил живее много прост живот: през деня работи като портиер в института, а вечер с приятели чука по праговете на баровете и периодично влиза в битки. Един ден професорът в университета, където Уил чисти подовете, Джералд Ламбо, предизвика своите студенти и написа сложна математическа задача на черна дъска в коридора. За негова изненада решението се появява на следващия ден, но младият гений не може да бъде изчислен веднага. Случайно хванал местен портиер с тебешир в ръка близо до черната дъска с друг пъзел, Ламбо осъзнава, че това е непризнат талант.

Професорът се интересува от съдбата на един млад мъж, помага да се отърве от затвора, където той гърмя за бой, и поставя две условия: да учи и да посещава психотерапевт.

2. Gone Girl (2014)

Образ

Ник срещна жената на мечтите си преди седем години. Ейми е невероятно секси, умна и красива. Страстта между младите хора пламна мигновено и сега съпрузите са в навечерието на честването на следващата си годишнина. Ник се връща у дома от разходка и открива някакъв безпорядък в къщата и най-важното отсъствието на неговата жена. Той веднага се обажда в полицията.

Започва разследване на изчезването на жена и същевременно потапяне в детайлите от съвместния живот на главните герои. Оказва се, че не всичко е толкова добре в семейството и мъжът дори успя да се сдобие с млада любовница. Дневникът на Ейми, намерен от детективите, предполага, че Ник е бил този, който може да „помогне“на жена си да изчезне завинаги.

3. Пърл Харбър (2001)

Образ

Rafe и Danny бяха неразделни, приятели от детството, тръгнаха заедно да разбират авиационната наука и станаха пилоти.Рафе е нетърпелив да пробва ръката си в истинските неща и отива в Англия, за да победи германеца във въздуха. По време на медицински преглед той среща чаровната Ивелин и прекарва няколко вълшебни седмици с нея. Скоро обаче той е принуден да се сбогува с любимата си и да замине за фронта.

След известно време Дани идва при Ивлин с тъжната новина: Рейф е мъртъв. Споделената мъка сближава младите хора. Те прекарват много време в компанията на другия и неусетно се влюбват. Завръщането на Wraith идва като пълна изненада за тях.

4. Payback (2016)

Образ

Кристиан Вулф страда от аутизъм, но има отлични математически способности и благодарение на усилията на баща си, героят стана снайперист от висока класа и майстор на ръкопашния бой. Всички тези умения позволиха на човек да се реализира в професията на счетоводител в служба на подземния свят. Получава заповеди от престъпни босове и разбива техните черни книги, като дава точна информация за изтичане на средства и виновните.

За да забави малко нещата, главният герой решава да работи за обикновена юридическа компания. Тук обаче, както се оказа, не всичко е толкова чисто и сега неизвестни престъпници започват да търсят самия одитор, който знае твърде много.

5. Догма (1999)

Образ

Двама ангели Локи и Бартълби откровено раздразниха Бог със своите сбивания - той ги заточи на Земята в Уисконсин и ги прехвърли в ранга на падналите. Момчетата се скитат из държавата и изгарят от желание да се върнат на небето. Такава възможност внезапно се появява благодарение на PR кампания, проведена от Католическата църква. В Ню Джърси има храм, минавайки през арката на който можете да получите опрощението на всички грехове.

Героите се втурват натам, без да знаят, че като решат проблемите си, могат да застрашат съществуването на човечеството. Но ангелът Метатрон е наясно със ситуацията. За да попречи на падналите ангели да стигнат до арката, той изпраща група от смъртен и двама пророци в Ню Джърси.

6. Операция Арго (2012)

Образ

В Иран революционните настроения достигат връх, гневна тълпа нахлува в посолството на САЩ и взема негови представители за заложници. Въпреки това група от шестима души успява да напусне сградата и да намери подслон в къщата на канадския посланик. Американските разузнавателни агенции се опитват да намерят безопасен начин да върнат бегълците в родината им. Отхвърлят се предложения за преминаване на турската граница с велосипеди, включващи служители като учители или представители на благотворителна организация.

Тогава най-добрият агент на ЦРУ Тони Мендес, след като е изгледал достатъчно фантастика, предлага да направи членове на филмовия екип от шестимата бегълци, които са заети да търсят подходящи пейзажи в Иран за новия филм. йени

7. Преследване на Ейми (1997)

Образ

Холдън е страхотен в рисуването на герои от комикси, а приятелят му Банки е добър в проследяването им. Работата на момчетата е успешна, те често се отбиват на презентации и конференции по темата. На едно от тези събития Холдън среща очарователната Алиса. Както се оказа, тя също обича да създава комикси, а сред младите хора имаше много други общи теми. Холдън е напълно влюбен в новия си познат.

Въпреки това, едно обстоятелство го обезпокоява: Алиса е лесбийка. Неспособен да се справи със собствените си чувства, младежът продължава да общува с момичето, но в ранга на приятел. Те прекарват много време заедно и един ден Холдън, събирайки смелост, признава любовта си.

8. Градът на крадците (2010)

Образ

Четирима обирджии нахлуха в банка в Кеймбридж и претърсиха трезора й, а за да напуснат безопасно институцията, те взеха мениджъра на Клер за заложник.Оставяйки момичето на плажа, бандитите стигнаха до леговището им, разделиха плячката, давайки част на своя шеф Фъргюс.

Случаят изглежда е минал добре, но един от нападателите, Джеймс, започва да се съмнява дали заложникът е оставен жив и той ще проследи момичето и ще я изплаши, ако е необходимо. Един по-разумен и спокоен Дъг решава сам да се грижи за Клеър. Той среща момиче в пералното помещение и бавно започва да научава подробности от живота й, включително стреса, който е преживяла наскоро. Младите се сближават. Неспокойният Джеймс открива двойка.

9. Payback (2003)

Образ

Майкъл Дженингс има много интересна работа в извършването на обратно инженерство. И веднага щом завърши работата по секретно високотехнологично устройство или програма, паметта му се почиства внимателно и той не помни нищо.Той просто взема парите и се връща към живота на обикновен човек.

Ново много примамливо предложение идва към героя от стар приятел Retrik. Той моли Майкъл да посвети три години от живота си на работа в една компания. Тогава този период ще бъде изтрит от живота му, но той ще има чиста осемцифрена сума в ръцете си. Дженингс се съгласява, но събуждайки се с изчистена памет, научава, че лично е отказал хонорара преди месец и има само плик с обичайните неща като цигари и кламер.

10. Армагедон (1998)

Образ

И отново нашата планета е на ръба на изчезването - солиден астероид се втурва към нея с пълна скорост и заплашва да разтърси хората от Земята. Брилянтни умове в НАСА бързат да генерират ярки идеи, за да спасят човечеството.

Намерихте много просто решение: поставете бомба вътре в астероида и го взривете.За да оживите идеята, имате нужда от екип от безстрашни доброволци, които са готови да рискуват живота си, за да спасят милиарди. В САЩ има много такива момчета - основният е опитен сондаж Хари Стампър. Отряд от смели се втурва на космически кораби в небето. Жителите на Земята замръзнаха в очакване на развръзката.

11. Последният дуел (2021)

Образ

Френските рицари Жан дьо Каруж и Жак Льо Грис са колеги в добри отношения. Въпреки това, когато съпругата на дьо Каруж Маргьорит обвинява Льо Грис в изнасилване, и на двамата не им остава друг избор, освен да се борят с истината си в дуел.

Филмът е разделен на три части, в които приблизително едни и същи събития са показани от различни гледни точки: истината на дьо Каруж, истината на Льо Грис и истината на Маргьорит. Активно участие в събитията взема и граф Пиер д'Аленсон, чиято позиция кара рицарите да разрешат въпроса чрез съдебен дуел - последният в историята на Франция.

Популярна тема