17 най-очакваните телевизионни предавания за 2020 г., на които да посветите една или две вечери

Съдържание:

17 най-очакваните телевизионни предавания за 2020 г., на които да посветите една или две вечери
17 най-очакваните телевизионни предавания за 2020 г., на които да посветите една или две вечери
Anonim

2020 дойде и е готов да сподели съдържанието си с нас. Преди седмица ви разказахме за най-очакваните филмови премиери за годината, но за тях трябва да отидете на кино, така че телевизионните предавания си струва да бъдат споменати.

Тук, в допълнение към продължението на миналогодишните хитове, като "The Mandalorian", "The Witcher", "Euphoria" и "The Boys", и просто мощни завръщания, като "Sherlock" и " Доктор Кой“, ще има авторски проекти. Някои от тях имат познати имена и са доста способни да изненадат приятно с външния си вид.

Да се ​​опознаем и да се заредим с интриги!

1. Дракула (1 януари)

Образ

Нова адаптация на историята за легендарния кръвопиещ герой от създателите на Шерлок. Този път величественият граф планира да превземе Викториански Лондон.

2. Нов татко (10 януари)

Образ

Продължение на сензационната поредица от 2016 г. След като младият папа Пий XIII или просто Лени Белардо (изигран от Джуд Лоу) изпада в кома, нов понтифекс Йоан Павел III (Джон Малкович) е избран да заеме неговото място. Веднага щом поема длъжността и кардиналите започват да очакват много по-праведен живот, Лени идва на себе си. Ами сега.

3. Аутсайдер (12 януари)

Образ

Детективски сериал по едноименния роман на Стивън Кинг. Сюжетът се върти около мъж на име Тери, който е обвинен в убийството на момче. За самия Тери това е пълна изненада, но сериозни доказателства сочат към него. В случая обаче явно има нещо нередно. За щастие, детективът също забелязва това.

4. Star Trek: Picard (13 януари)

Образ

Осмият сериал от поредицата Стар Трек, с участието на бившия адмирал от Звездния флот Жан-Люк Пикар, изигран от Патрик Стюарт. За последен път той изигра този герой през 2002 г.!

5. Avenue 5 (20 януари)

Образ

Далечно бъдеще. Космическите пътувания отдавна са нещо обичайно, но космическият разпад на галактиката Джъд разкрива истината, че нито пътниците, нито капитанът (въпреки че той се играе от Хю Лори) са готови за такъв обрат.

6. Locke and Key (7 февруари)

Образ

Коя година може да мине без ужас? През 2020 г. ярък представител на жанра ще стане филмовата адаптация на комикси на американския писател Джо Хил за тийнейджъри убийци, водени от неземни сили и семейство Лок, които мистериозен демон се опитва да убие.

Един от продуцентите на проекта беше Андрес Мускети - той режисира и двете части на новото "То".

7. Шегувам се (сезон 2, 9 февруари)

Образ

Продължение на сериала с участието на Джим Кери. Разказва историята на известна водеща на детско телевизионно предаване, която е обичана както от деца, така и от възрастни. Животът му зад кулисите обаче в никакъв случай не е комедия, а точно обратното.

Първият сезон беше мощен и, може да се каже, върна Кери на предишната му височина.

8. Фанатик (14 февруари)

Образ

Прожекция на романа "Hi-Fi" от британския писател Ник Хорнби и римейк на едноименния филм от 2000 г.

Роб е момиче, което работи в магазин за грамофонни плочи. След като се раздели с друг човек, тя решава да прегледа всичките си романи и най-накрая да разбере какъв е проблемът. Тя прави това чрез музиката и популярната култура, от които е обсебена.

9. Нула Нула (15 февруари)

Образ

Италиански сериал, който много автентично показва света на наркотрафика и борбата с тях. Той вече е освободен в родината си и сега целият свят се интересува от него.

10. Ловци (21 февруари)

Образ

Поредицата ще разказва за нюйоркските ловци на нацисти, които са избягали от наказанието за делата си по време на Втората световна война и са се установили в САЩ. Това е 1977 г., с участието на Ал Пачино.

11. През снега (пролет 2020)

Образ

Постапокалиптична поредица, базирана на френския графичен роман „Le Transperceneige“от Жак Лоба и Жан-Марк Рошет. Това е вторият опит за филмова адаптация, първият е направен през 2013 г. като игрален филм.

Според сюжета светът претърпя причинена от човека катастрофа и се превърна в голям ледник. Оцелелите жители на Земята сега са на безкрайно пътуване в огромен влак, който е разделен на социални класи.

12. Разработено (пролет 2020)

Образ

Главният герой, Лили, работи като компютърен инженер в Amaya. В хода на историята тя започва да подозира, че властите и по-специално директорът на компанията Forest (на снимката) са виновни за изчезването на нейния приятел. Водейки собствено разследване, момичето се натъква на мистериозна тайна единица.

13. Възпроизвеждане (пролет 2020)

Образ

Детективска история за изчезването на съпруга на известна терапевтка точно преди излизането на първата й книга. Щастливият живот на публична личност се превърна в кошмар с участието на Никол Кидман и Хю Грант.

14. Falcon and Winter Soldier (есен 2020)

Образ

Спин-оф поредица за двама супергерои от екипа на Отмъстителите. Falcon, след като получи титлата на новия Капитан Америка от Стив Роджърс, се опитва да не го разочарова, а Бъки отново се опитва да стане пълноценна част от съвременния свят.

15. Светила

Образ

Още една адаптация на романа. Този път от новозеландската писателка Елинор Катън, за която тя спечели наградата Букър през 2013 г., ставайки най-младият носител на 28 години.

Историята се развива през 1860 г. Нова Зеландия е погълната от "златна треска" и смъртта на един собственик на злато въвлича героите от историята във верига от мистериозни събития.

16. Чудовища на работа

Образ

Продължение на първата част от известния анимационен филм за работата на известна организация. Очакваме нова история, която се разигра 6 месеца след края на "Monsters Inc." Включени любими герои!

17. Сестра Радчет

Образ

Да, това е поредица за онази много палава сестра от „Полет над кукувиче гнездо“. Ще ни бъде показана историята на формирането на главната сестра Милдред Радчет, която не е била веднага главна сестра и като цяло вероятно е била друг човек. Ролята на главния герой ще бъде изпълнена от Сара Полсън.

Популярна тема