Дебелият котарак Виктор вече отслабва! Той беше поканен в Казан, но все още не ги пускат в кабината

Съдържание:

Дебелият котарак Виктор вече отслабва! Той беше поканен в Казан, но все още не ги пускат в кабината
Дебелият котарак Виктор вече отслабва! Той беше поканен в Казан, но все още не ги пускат в кабината
Anonim

Помните ли сензационната история за дебелия котарак Виктор, който не беше допуснат в самолета заради наднорменото му тегло и собственикът трябваше да използва трик? Вярно, тогава той плати за това и случаят попадна в меми, защото „брато не е багаж“и предизвика много спорове и дискусии. Сега има нова глава в тази история: котката Виктор вече отслабва! Той беше поканен в Казан и сега няма да е възможно да влезете в кабината на самолета с хитрост.

Котката Виктор пое по пътя на отслабването, за да отлети до Казан

Образ

Според РИА Новости Михаил Галин, собственикът на Виктор, е получил покана от председателя на Държавния комитет по туризъм на Татарстан Сергей Иванов.

Председателят на Държавния комитет по туризъм на Татарстан написа в социалните мрежи:

Очакваме ви с брато в Казан! Котките тук, както виждате, не само не са „багаж“, а цялата история. Говорихме тук, туроператорът на Татарстан ще се радва да ви предостави най-удобните билети.

Но не всичко е толкова просто: за да лети, Виктор трябва да отслабне с 1,5 кг

Образ

И това въпреки факта, че котката вече е загубила 500 грама.

Ето какво казва Майкъл за това:

Ако Министерството на туризма все още се радва да ни види, докато котката отслабне, тогава ще посетим Казан с удоволствие. Както ми казаха в Министерството на туризма, татарското гостоприемство няма срок на годност, така че ще ни чакат по всяко време.

Михаил публикува публикация във Facebook, в която каза, че през ноември миналата година Министерството на транспорта обеща да разгледа възможността за промени в правилата за транспортиране на животни в кабината, но днес Министерството на транспорта даде отговор, че установяването на единна тарифа за превоз на животни е неподходящо и е бариера за руските авиокомпании на международния пазар.

Министерството на транспорта отказа да преразгледа правилата за транспортиране на животни

Образ

Михаил предлага следното решение:

Изравнете минималния праг за транспортиране на животно в кабината с теглото на ръчния багаж, установено от вътрешните правила на въздушния превозвач.

В същото време оставете изискванията за размерите на носача (3 измерения) такива, каквито бяха, тъй като те се регулират от руските и международните регулатори (регулаторът не поставя ограничения за тегло), както и изискването, че за удобно транспортиране, животното трябва да може да се изправи и да се обърне вътре в контейнера.

Е, надяваме се Министерството на транспорта да се вслуша в думите на Михаил и да вземе информирано решение, което да задоволи както собствениците на животните, така и останалите пътници. И пожелаваме на котката Виктор продуктивно отслабване!

Популярна тема