Режисьорът на филмовата адаптация на "Мулан" каза, че в новия филм няма да има дракон Мушу и песни. Как така?

Съдържание:

Режисьорът на филмовата адаптация на "Мулан" каза, че в новия филм няма да има дракон Мушу и песни. Как така?
Режисьорът на филмовата адаптация на "Мулан" каза, че в новия филм няма да има дракон Мушу и песни. Как така?
Anonim

На 26 март по руските кина ще излезе филмова адаптация на известния анимационен филм на Дисни "Мулан", издаден през 1998 г. Така още една принцеса на Дисни ще се сдобие със самостоятелен филм и това е, което студиото възнамеряваше да се случи с всяка от тях (последната беше Бел).

Два трейлъра се появиха онлайн, подчертавайки пристрастието на филма към реализма, така че може да не съдържа важни елементи от оригиналния анимационен филм. И режисьорът потвърди опасенията на феновете.

Драконът Мушу няма да участва в новия филм Mulan

Образ

Режисьорът Ники Каро официално съобщи тази тъжна новина за много фенове на оригиналния анимационен филм.

Въпреки това, създателите на новата картина се съгласиха, че опитът да се прехвърлят някои елементи от оригиналния анимационен филм в новия филм би бил неподходящ.

Анимационните класики съществуват по свои специални закони. В новия филм има някои мистични същества. Но адаптацията на Мушу? №

Последният трейлър на филм, пуснат на 5 декември 2019 г

<iframe<img src=""images/001/image-2630-2.jpg"

"

Напомняме, че "Мулан" е история за момиче, което се маскира като мъж, за да се присъедини към китайската армия вместо болния си баща. Базиран е на китайска балада за момиче на име Хуа Мулан.

Малък червен дракон на име Мушу в анимационния филм от 1998 г. действа като помощник, защитник и съветник на главния герой в нейните трудни приключения. Любимият на мнозина персонаж е отговорен и за комичния компонент на филма - не напразно Еди Мърфи го озвучи в оригинала (както и Магарето в Шрек).

Феновете на историята усетиха, че нещо не е наред след пускането на първия трейлър, където го нямаше Мушу, и бяха възмутени от това дълго време - писахме за това, както и за избора на актьори и други експозиционни моменти.

Има теории онлайн за замяната на дракона с феникса, който се появи в трейлъра, но Ники Каро отрече и тази версия.

Мисля, че всички разбираме, че Мушу е незаменим.

Що се отнася до известни песни, те също няма да бъдат там

Изображение alt=

Анимационният филм беше известен с музикалното си съдържание, както всички проекти на Disney, но новият "Mulan" ще тръгне в различна посока.

Връщайки се към въпроса за реализма - ние не сме склонни да си озадачаваме песента, когато тръгваме на война.

Песните са страхотни и мога да ги вкарам във филма. Но ние почитаме музиката от анимационния филм.

2020 Mulan ще бъде по-сериозен и реалистичен военен филм

Режисьорката отбеляза, че смята за своя най-важна задача да препредаде култовата история във формат на пълнометражен филм. И тъй като източникът както на карикатурата, така и на тази картина е балада, която може да се случи в историята, тогава филмът ще бъде заснет като истинска история за момиче, което отиде на война.

Това е решението на режисьора и студиото. Какво ще излезе от това, ще разберем на 26 март!

Популярна тема