Семейството изхвърли старата кукла няколко пъти, но тя се връщаше всеки път - и изплаши семейството до смърт

Съдържание:

Семейството изхвърли старата кукла няколко пъти, но тя се връщаше всеки път - и изплаши семейството до смърт
Семейството изхвърли старата кукла няколко пъти, но тя се връщаше всеки път - и изплаши семейството до смърт
Anonim

Емили и Мат Мадония два пъти се опитаха да изхвърлят старата кукла на дъщеря си, но всеки път тя се връщаше. И всеки път тя плашеше семейството, което вече не знаеше как да се отърве от нея.

През 2013 г. Ауерелия, дъщеря на Емили Мадония, беше на около една година и тогава й беше подарена играчка Елза - героинята на анимационния филм "Замръзналото кралство". Ако щракнете върху висулката й, куклата ще започне да пее песента "Let it go" от същия анимационен филм. Първоначално тя пее само на английски, но по-късно започва да пее песента на испански.С течение на времето куклата започна да пее сама, дори когато беше в изключен режим. По-късно родителите решили, че е време играчката да отиде в кошчето - но куклата не била съгласна с тях.

Родителите решиха да изхвърлят куклата на дъщеря си, но нещо се обърка

Образ

Съпругът на Емили, Мат, хвърли играчката Елза в торба за боклук и я занесе в открит контейнер. Но играчката не искаше да напусне семейството просто така, така че скоро Елза внезапно беше открита у дома:

Седмица по-късно търсихме нещо. Отворихме седалката в залата и на всички одеяла и килими има КУКЛА.

И съпругът, и децата отрекоха да са замесени в завръщането на Елза

Образ

Този път Мат отново нямаше късмет да се справи с куклата и за да не се върне този път, мъжът я сложи в торба за боклук, която постави в друга торба с ненужни неща, завързана го вдигна и го върна обратно в контейнера на улицата. Проработи ли? Разбира се, че не!

Не беше възможно да се отървем от куклата и този път

Образ

Дъщерята Емили изплаши майка си, когато каза, че е видяла Елза отново, този път в задния им двор, според DailyMail. И беше същата играчка - Аурелия я нарисува с маркер на определени места и по тези белези Емили реши, че определено е тяхната кукла.

За да се отърве от играчката веднъж завинаги, Емили я изпрати по пощата на своя приятел

Образ

Елза стигна до не суеверен приятел на Емили, който живее на 2400 километра от семейството, така че ще бъде трудно да върне играчката. Жената за всеки случай изясни дали има следи от маркери по играчката - Емили признава, че след такава история е станала малко нервна. За да успокои приятеля си и да направи бягството напълно невъзможно, приятел завърза куклата за бронята на колата си и изпрати снимка за потвърждение на Емили.

И ако Елза се върне дори в този случай, тогава според тази история определено можете да заснемете филм на ужасите, от който зрителят ще настръхне!

Популярна тема