Двойката дойде на концерта на Ед Шийрън и се върна у дома с очарователна червенокоса. Съвпадение? Перфектно

Съдържание:

Двойката дойде на концерта на Ед Шийрън и се върна у дома с очарователна червенокоса. Съвпадение? Перфектно
Двойката дойде на концерта на Ед Шийрън и се върна у дома с очарователна червенокоса. Съвпадение? Перфектно
Anonim

Двойка от Айова дойде в Чикаго за концерт на Ед Шийрън. Тогава те още не знаеха, че ще се върнат у дома с очарователна червенокоса. И не, не беше Ед, защото се запознаха с новия си приятел преди концерта. Според Metro Тифани и Дейвид са се настанили в хотел и са решили да излязат на вечеря, но не са успели. По пътя видяха приют за животни и искаха да зърнат с едно око обитателите му. Един от тях веднага покори двойката с добрия си характер и намери нови любящи стопани.

Двойката дойде на концерта на Ед Шийрън и се върна у дома с котка

Образ

По пътя спряха в местен приют

Образ

Тифани каза, че тя и съпругът й Дейвид минавали покрай известното сиропиталище в Чикаго и искали да разгледат гостите му. Те планираха да влязат само за минута и след това да излязат да похапнат, но плановете им бяха прекъснати от очарователна джинджифилова котка.

Една от котките веднага забеляза гостите и включи целия си чар

Образ

Почти всички пухчета спяха мързеливо в ъглите си, но една възрастна 10-годишна котка се протегна, прозя се и се запъти към гостите. Джинджър се сви в краката на Дейвид и после поиска да я държат. Изглежда, че в този момент пухкавият си е избрал нови стопани и няма да си тръгва.Тифани и Дейвид бяха очаровани от нежността и любезното му мъркане.

Тифани и Дейвид не устояха и си взеха красива червенокоса

Образ

В този ден двойката все пак успя да стигне до концерта на Ед Шийран, където слушаха хубави песни и се радваха, че са намерили нов космат приятел.

На следващия ден те скочиха в колата с новия си член на семейството и се прибраха вкъщи. Тифани каза, че червенокосият седял тихо на колене през целия път и само от време на време мяукал, гледайки царевичните полета.

Нов домашен любимец на име Фердинанд

Образ

У дома червенокосата трябваше да се срещне с куче и котка

Образ

Кучето предпочете да се скрие от огромната прозяваща се котка, а Ферди леко изсъска към нея и се успокои.

Ферди бързо спечели сърцето на 13-годишната дъщеря Алис

Образ

Те се обичат

Образ

Фердинанд намери семейството си въпреки напредналата си възраст. Новите собственици казаха, че за тях голяма възрастна котка е много по-добра от малко палаво коте. Ферди им показа истинската любов и разруши мита за котешкото безразличие.

Популярна тема