Бездомното хъски Джубили стана известно с лудия си вид. И именно той й помогна да си намери семейство

Съдържание:

Бездомното хъски Джубили стана известно с лудия си вид. И именно той й помогна да си намери семейство
Бездомното хъски Джубили стана известно с лудия си вид. И именно той й помогна да си намери семейство
Anonim

На 15 януари във Facebook се появи трогателно съобщение, сякаш от лицето на куче сибирско хъски на име Джубили. Поради рядка характеристика на очите, кучето изглежда като дело на таксидермист, поради което е предадено в приют в американския щат Ню Джърси.

Сега Джубили е интернет звезда, външният й вид се превърна във вдъхновение за артисти, новината за нея се разпространи из целия интернет и най-важното е, че кучето най-накрая е прибрано у дома от новите си собственици. Освен това се разгръща сериозна борба за правото да вземе Ju.

Това е Jubilee, хъски с рядка особеност на очите

Образ

Поради специфичния й външен вид, собственикът на момичето не можа да продаде Джубили на никого и затова доведе кучето в приюта. Това се случи през 2018 г.

Така тя се озова в приюта Husky House, който се намира в американския щат Ню Джърси.

В средата на януари трогателно съобщение от лицето на Юбилей се появи във Facebook в приюта

Образ

Казвам се Джубили. Аз съм 4-годишно хъски, което живея в Husky House от дълго време. Бях доведен тук от развъдчик, който не можа да ме продаде, защото изглеждам "странно". Хъскитата са порода величествено изглеждащи кучета и не знам защо не изглеждам като такава.

Бих искала да съм красива, за да може някой да ме вземе. Обичам други кучета, но не обичам много котките. Обичам хората, но съм малко срамежлив, защото хората предимно се смеят на това как изглеждам.

Никой не иска ли смешно изглеждащо хъски да бъде негово куче? Би било чудесно, ако имах собствено семейство, което да ме обича, въпреки че не съм много красива.

Под този текст имаше линк, следвайки който можете да предложите да вземете Jubilee за себе си.

Това съобщение и снимката на самото куче я направиха интернет звезда

Образ

Карикатурният външен вид на хъскито привлече вниманието на всички: тези, които просто обичат да се смеят на снимки в интернет, тези, които веднага ужасно се притесниха за нещастното куче, и тези, които спешно искаха да го вземат за себе си.

Според персонала на приюта очите й са безвреден визуален елемент

Образ

Необичайните й клепачи "не я засягат и не я забавят по никакъв начин", казват експертите. Тя не изпитва болка и има същото зрение като другите хъскита.

Някой искаше ли да вземе Jubilee за себе си? ПОВЕЧЕ КАК

Образ

Оригиналната публикация на Jubilee е споделена над 5000 пъти. И в повече от 3 хиляди коментара е трудно да се намери поне една лоша дума за куче. Всички са трогнати, съпричастни и заплашват да дойдат за кучето, за да я отведат у дома.

Общо приютът прие повече от 150 молби от потенциални нови собственици на Jubilee.

Много се радваме, че всички около нас видяха колко е прекрасна!

Но само едно семейство имаше късмет.

Ето ги щастливите собственици на едно скромно, но ликуващо хъски отвътре

Образ

Както виждате, двойката вече има две очарователни хъскита. Те все още не са се сприятелили с Джубили, но едно е ясно - това са много мили ръце и любящо семейство, които нашата героиня трябваше да придобие отдавна.Новите й собственици са кандидатствали още преди хъскито с големи очи да стане световно известно, така че този избор може да се счита за справедлив и правилен.

Поздравления, юбилей!

Популярна тема