Най-добрите турски телевизионни предавания, които не можете да спрете да гледате: 15 от най-свежите за любовта

Съдържание:

Най-добрите турски телевизионни предавания, които не можете да спрете да гледате: 15 от най-свежите за любовта
Най-добрите турски телевизионни предавания, които не можете да спрете да гледате: 15 от най-свежите за любовта
Anonim

Турските сериали са популярни сред родната публика още от времето на незабравимия "Королок" от 1986 г. Днес киното на тази страна радва с изобилие от многостранични истории от много различен план: от исторически саги до леки, непретенциозни комедии, но най-големият брой проекти, разбира се, е посветен на любовни възходи и падения.

Тук мъжете са горещи и напористи, а жените горди и своенравни, тук кипят сериозни страсти и не винаги трябва да се надяваш на щастлив край.

Ето 15-те най-добри турски любовни телевизионни предавания, които не можете да оставите.

1. Великолепният век (2011-2014)

Образ

Следващата група наложници е доведена в харема на султан Сюлейман. Сред тях е много оживено момиче със славянска външност на име Александра. Осъзнавайки, че след като спечели сърцето на източен господар, можете да си намерите добра работа в чуждо царство-държава, тя привлича вниманието на Сюлейман с неочакван трик и получава покана да прекара нощта с него. Красавицата очарова султана с ласки и нежни речи и остава сериозно и за дълго в двореца.

2. Черна любов (2015-2017)

Образ

Той я срещна в автобуса. Помогнах да платя таксата и да събера нещата, които паднаха от чантата. Тя крадешком рисува неговия портрет и излага творението на самостоятелна изложба. Така започна любовната история на Кемал и Нихан.

Между младите хора се заражда истинско светло чувство и изглежда, че дори социалното неравенство на влюбените не е в състояние да му попречи, но дългогодишният обожател на Нихан, обсебен и коварен Емир, чрез интриги и изнудване разрушава крехкото щастие на главните герои и ги разделя години наред.

3. Рен - пойна птица (2013-2014)

Образ

Фериде остава сираче много рано. Тя учи в интернат и е под грижите на семейството на леля си. Едно подвижно и палаво дете не прекарва и ден без шеги и дори пораснала и превърнала се в прекрасно момиче, Фериде не спира да се подиграва на другите.

Братовчед Камран получава най-много. Неговата млада дама се опитва да обиди със или без повод, той от своя страна се опитва да отговори със същата монета. Едно момиче става особено непоносимо, когато разбере, че красив роднина има любовник.

4. Любов под наем (2015-2016)

Образ

Дефне няма достатъчно звезди от небето, живее с баба си, брат си и сестра си много скромно, работи като сервитьорка. Неочаквана целувка от непознат преобръща живота на едно момиче с главата надолу.

Леля, наблюдавайки страстния порив на своя племенник, решава да използва младата дама за свои егоистични цели. Тя предлага на Дефне сделка: тя трябва да очарова красивия Омер и да се ожени за нея, за което ще бъде възнаградена със значителна сума.

Дефне е принудена да се съгласи да играе тази игра, но скоро се влюбва искрено.

5. В очакване на слънцето (2013-2014)

Образ

Зейнеп се мести в Истанбул с майка си. Момичето има възможност да учи в престижен колеж в мегаполиса. Смел и принципен човек от първите дни на обучение си създава враг в лицето на гордия богат красив Керем.

Човекът е свикнал никой да не смее да му противоречи и жестоко наказва всеки новопостъпил. Два силни и независими характера ще започнат война един срещу друг, но любовта ще победи, както винаги.

6. Вътре (2016-2017)

Образ

Още като дете Сарп научава горчивата истина за баща си, който е бил убиец и е работил за мафията. Тогава неизвестни отвлякоха по-малкия му брат Умут.

Минават години и Сарп, гордостта и опората на майка си, завършва обучението си в полицейската академия, но в деня на дипломирането неочаквано насочва пистолет към директора на университета и се озовава в затвора за една година.

Умут също е завършил същото учебно заведение. Вярно, сега момчето се казва Мерт. Той, отгледан от улицата, извади късметлийски билет и го използва, като получи образование.

Братята ще се срещнат скоро. Вярно е, че ще бъдат от двете страни на барикадите.

7. Windy (2019-…)

Образ

Животът в имението беше непоносимо скучен за младия Реян. Момичето предпочете да се измъкне от къщата и да язди кон през откритите пространства, мечтаейки да срещне красив принц.

Един ден той се появява на хоризонта: смелият и суров Миран. Героинята се влюбва дълбоко и безразсъдно. Само едно нещо младата дама не знае: избраникът таеше неистов гняв към семейството си и кроеше план за отмъщение от години.

Тя, едно невинно и романтично създание, лесно попадна в примката му.

8. Г-жа Фазилет и нейните дъщери (2017-2018)

Образ

Фазилет, израснала в бедност и неизвестност, мечтае за различна съдба на дъщерите си Хазан и Едже. С кука или мошеник една безскрупулна жена се намесва в живота на богато семейство Егемен.

Тя омъжва най-малката си дъщеря, омъжила се за старец, но за сърцето на по-голямата, двама наследници на семейството започват да се борят наведнъж. Самата Фазилет също се премества в имението на Егемен и започва да плете интриги, за да се сдобие с богатство и да живее в доволство.

9. Сезонът на черешите (2014-2015)

Образ

Ойкю отдавна е влюбен в Мете, но момичето е твърде срамежливо и нерешително, за да се отвори пред млад мъж. Но нейната приятелка Шейма, ярка и енергична личност, веднага щом види обещаващ джентълмен, веднага го пуска в обращение.

Мете губи главата си от красота. Ойкю неохотно трябва да наблюдава романтиката на влюбените и освен това да се справя с неприятностите, които се изсипват като от рог на изобилието с появата на женкаря Аяз по пътя й.

10. Възкресеният Ертуурул (2014-2019)

Образ

Синът на Сюлейман Шах Ертугрул-бей става водач на тюркоезичното племе Огуз Кайи. Смел и смел герой трябва да направи много кампании и завоевания.

По пътя му ще има място както за велики дела, така и за горчиви разочарования, предателства, интриги, любов. Основното постижение на Ертуурул обаче ще бъде формирането на ядрото на бъдещата Османска империя - бейлик на Согют.

11. Черно-бяла любов (2017-2018)

Образ

Асли работи като лекар. Още едно предизвикателство и сега главният герой бърза да спаси човешки живот, но попада в ръцете на бандита Ферхат. Той моли момичето да извърши забранена операция извън болницата.

Асли е принудена да се съгласи и изглежда, че опасното приключение може да завърши доста добре за нея, но тя става свидетел на убийството. Един от уважаваните граждани на града пред очите й отнема живота на човек.

Самата Асли е осъдена на смърт, но Ферхат намира друго решение на проблема.

12. Мирис на ягоди (2015)

Образ

Красивата Асли работи в сладкарница сред кремообразни десерти и торти. Тази сутрин прекрасната торта по поръчка беше особено сполучлива. Остава само красотата да го предаде на адресата.Благодарение на "помощта" на майор Бурак обаче сладкарницата се стоварва върху главата на Аслъ. Момичето е уволнено.

Заедно със своя приятел тя лети до Бодрум, за да си намери работа в хотел за лятото. В самолета същият омразен Бурак става съсед на Аслъ, а в Бодрум пътищата им ще се пресичат повече от веднъж.

13. Early Bird (2018-2019)

Образ

Санем, мило и услужливо момиче, винаги става много рано и отваря семеен магазин, за което получава прякора "Ранобудна птица" от баща си.

Разбирайки, че могат да загубят бизнеса си заради дългове, а също така не иска да се омъжи за досаден ухажор, Санем решава да си намери работа и благодарение на покровителството на по-голямата си сестра си намира работа в рекламна агенция за позиция на даване и вземане.

Там една лековерна личност веднага попада в разгара на нещата и освен това се влюбва в шефа на компанията, бруталния красив Ян.

14. Кърт Сеит и Александра (2014)

Образ

Кърт Сеит, брилянтен офицер, е роден и израснал в семейство на кримски татари и, следвайки заповедите на своя родител, служи в полза на Руската империя. Той е уважаван от своите другари и завидно популярен сред дамите.

На един от баловете в Петроград главният герой открадва сърцето на младо руско момиче Александра. Между младите хора моментално пламва искра, но пътят към щастието ще бъде осеян с невероятни трудности, защото страната е в очакване на революция и крах на царския режим.

15. Любовта не разбира думите (2016-2017)

Образ

Хаят е завършила един от столичните университети и набързо си търси работа, в противен случай ще трябва да се върне в родната си провинция. За късмет в деня на интервюто една неприятна тема разваля красотата на цялото настроение, като от време на време пречи.Първо сбиване в такси, след това търсене на телефон в кошчето и накрая среща в асансьор.

Въпреки това, не всичко е толкова лошо и благодарение на поредица от инциденти, главният герой все пак получава работа. Вярно, тя скоро разбира, че нейният шеф ще бъде същият герой от такси, а на непълно работно време шикозен и богат ерген Мурат.

Популярна тема