"Най-лошата котка в света": приют търси дом за палава котка на име Пердита и за това тя написа честна автобиография

Съдържание:

"Най-лошата котка в света": приют търси дом за палава котка на име Пердита и за това тя написа честна автобиография
"Най-лошата котка в света": приют търси дом за палава котка на име Пердита и за това тя написа честна автобиография
Anonim

Спасителната служба за животни на окръг Мичъл в Северна Каролина, САЩ, публикува реклама, в която се казва, че „Най-лошата котка в света“си търси нов дом. Така работниците на шега кръстиха Пердита - котка, която първо се смяташе за болна, а после се оказа, че е просто вредител. За такова животно с характер е необходима подходяща реклама, затова от приюта подходиха с хумор и направиха реклама за Пердита, която търси нов дом, който да й подхожда на 100%!

Приютът нарече Пердита най-грозната котка в света

Образ

В обявата се посочва, че работниците помислили котката за болна - оказало се, че тя просто е лоша. И ветеринарите го потвърдиха!

Служителите планират да настанят животното в ново семейство и написаха честен преглед на котката

Образ

И не, те не мразят котката в приюта - те просто искат бъдещият собственик да си представи с кого си има работа и да е готов на всичко.

Perdita не е за хора със слаби сърца. Тя обича: да се взира право в душата ви, докато почувствате, че никога повече няма да познаете радостта. Тя харесва песента "Cat Scratch Fever" и филма "Pet Sematary" (Чърч е нейният герой). Харесва внезапните скокове (това е специалността й) и криенето в тъмните ъгли. И тя ще бъде главната в къщата.

Тя не харесва: розово, котенца (фу, те са толкова весели), кучета, деца, Dixie Chicks, анимационни филми на Дисни, Коледа и ПРЕГРЪДКИ.

За такава котка приютът търси подходящи стопани

Образ

Тя не е общителна и търси несоциален човек, който знае какво е лично пространство.

Пердита веднага накара хората да се влюбят в нейната строгост

Образ

Обичам я… много е възможно тя да е моето духовно животно!

Perdita е моето настроение за тази година. Официален талисман на 2020.

Обичам тази котка! Бих искал да го взема сам. Струва ми се, че има високи изисквания към жилището - ще бъде щастлива само в къща, подстригана със сива козина, в която Елвис Пресли свири от два следобед до 21 часа, а собственикът цитира Едгар По, докато яде от нея сапфирена купа ?

И съдейки по такава ентусиазирана реакция, Пердита бързо ще намери нов дом за себе си и ще спре да тероризира работниците в приюта!

Популярна тема