Полицията не разпозна пръстена от Властелинът на пръстените и помоли за помощ, за да открие собственика му. Помогнаха им с шеги

Съдържание:

Полицията не разпозна пръстена от Властелинът на пръстените и помоли за помощ, за да открие собственика му. Помогнаха им с шеги
Полицията не разпозна пръстена от Властелинът на пръстените и помоли за помощ, за да открие собственика му. Помогнаха им с шеги
Anonim

Полицаи от Северен Йоркшир, Англия, се обърнаха към обществеността за помощ - трябваше да намерят собственика на пръстен с много забележителна гравировка. Украсата се стори подозрително позната на коментаторите - все пак това беше реплика на самия Пръстен на Всемогъществото от филма "Властелинът на пръстените"! Какво беше казано на полицията в коментарите - и ако някой просто е писал за това директно, тогава малко практикуван хумор и познаване на известната трилогия!

Полицията се сдоби с необичаен пръстен и полицаите решиха да намерят собственика му

Образ

Съобщение, публикувано в групата на полицейското управление на Северен Йоркшир. В него служителите на реда са помолени да им помогнат да намерят собственика на запомнящо се бижу.

Пръстенът беше конфискуван заедно с имущество, което беше откраднато от дом в Йорк през февруари 2019 г. За съжаление, въпреки усилията на полицията, собственикът на пръстена не можа да бъде открит.

Според персонала, пръстенът е много необичаен, така че лесно се разпознава и връща на собственика:

Надяваме се някой да разпознае тази гравюра и да ни каже на кого принадлежи. Защото сме сигурни, че някой някъде го търси.

Полицията се обърна към цивилни, които забелязаха, че пръстенът изглежда много познат

Образ

Коментаторите забелязаха, че това е реплика на декорацията от Властелинът на пръстените. И ако някой го е казал директно, други са го направили с помощта на сарказъм и шеги.

Съобщението на полицията получи 32 хиляди коментара - и благодарение на тях полицаите разбраха какъв пръстен са получили

Пръстенът на силата чака - времето му дойде. Пръстенът напусна Голум, но се случи нещо, което не беше част от плановете на пръстена. Той беше взет от най-неочакваното същество, което можете да си представите - полицай от (Йорк)шир.

Ще ти помогна да носиш това бреме, полицай от Йоркшир - толкова дълго, колкото е необходимо. Моят сарказъм е с теб!

Това наистина е много ценен пръстен. За съжаление не мога да преведа надписа. Намира се на черния език на Мордор. По-добре е да го хвърлите в река, вулкан или каквото и да било. Но ако собственикът му не бъде намерен - имам купувач, който е хвърлил ОКО върху него.

Коментатори помогнаха на полицията да преведе надписа на пръстена

Написано на елфийски, но това е Черният говор на Мордор: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul".

Това може да се преведе като „Честит рожден ден мамо. С любов, Дейв"

За всеки случай служителите бяха предупредени за възможните опасности, които ги дебнат

Пръстенът трябва да бъде унищожен! Трябва да създадете братство от 9 офицери, за да направите пътуване до Mount Doom. Съберете заедно детектив, командос, служител по наркотиците, криминалист, 4 патрулни полицаи и капитана. Но внимавайте - ще бъдете преследвани от 9 призрака с белезници.

Ако човек с дисоциативно разстройство на идентичността го нарече „скъпа моя“, не му вярвайте – това не му принадлежи.

И служителите на реда по-добре да внимават с пръстена

Утре полицията ще коментира този пост: "Решихме да го запазим, защо не, заслужаваме го, това е нашият чар!"

Йоркшир: "Хвърли го, хвърли го в огъня!"

Полиция: "Не!"

Изглежда, че някой е взел сериозно ситуацията - но не

Няма да бъда като другите и да се подигравам на смелата ни полиция. Вместо това направих малко проучване и намерих истинския собственик. Моля, изпратете пръстена на:

Саурон

Улица Гондор

Мордор

Средната земя

Работниците също се засмяха на ситуацията, но не се отказаха от надеждата да намерят истинския собственик на пръстена

Образ

Благодаря за коментарите - очевидно трябва да освежим знанията си за филмовата индустрия! Това обаче все още е нечия собственост и бихме искали да я върнем на собственика, от който е открадната. Ако някой знае на кого е откраднато нещо подобно, моля да ни уведоми.

И така историята се превърна в легенда, легендата се превърна в мит и за две хиляди и половина години пръстенът потъна в неизвестност. Докато случайността не доведе нов собственик в мрежата му - полицай от Северен Йоркшир.

Популярна тема