Фермери спасиха осиротяло теле и го дадоха на своето овчарско куче за отглеждане. Сега се мисли за куче

Съдържание:

Фермери спасиха осиротяло теле и го дадоха на своето овчарско куче за отглеждане. Сега се мисли за куче
Фермери спасиха осиротяло теле и го дадоха на своето овчарско куче за отглеждане. Сега се мисли за куче
Anonim

Малко теле от породата Санта Гертруда, останало без родители, беше осиновено от 52-годишната Корал Елги и нейния съпруг, 61-годишният Уейн. Те живеят в Нова Италия, село, разположено в австралийския щат Нов Уелс, където наскоро пламнаха ужасни пожари.

Бикът беше кръстен Бъди („Бъди“), но не хората поеха попечителството над него, а тяхната немска овчарка на две години и половина на име Бада. По това време тя току-що беше родила 11 кученца и Бъди стана нейното пълноценно дете №12.

Това са Бада и Бъди - две кучета. Единият е естествен, другият е самопровъзгласил се

Образ

Баде е на 2 години и половина и е чистокръвна немска овчарка, грижовна майка и добра душа. Бъди е на 6 седмици, той е сирак, взет е от собствениците на Бада и е даден на овчарско куче за възпитание. Тя само се радваше и отгледа наистина добро момче от телето на Санта Гертруда.

Израснал в кучешко семейство, Бъди придоби подходящите навици

Образ

Бебето маха с опашка, играе на догонващи кученца и се гушка с тях в съня си - като пълноправен член на тяхното семейство.

Всъщност г-н и г-жа Елги имат собствена ферма с всички копитни животни, но Бъди не е като другите, тъй като е отгледан като куче.

Мисля, че той мисли, че е куче. Гледа другите крави в кошарата, но предпочита да седи на верандата. Той е много щастлив да общува с хора и кучета.

Bada и Buddy се разбираха много добре

Образ

Той наистина харесва напускането на Bada и я обича обратно.

Тя непрекъснато се грижи за него, ближе го, почиства очите му - тя е постоянно с него.

Когато ходи, тя го контролира. Тя върви зад него и при нужда го гони. Тя обича да прекарва времето си с Бъди, както и с останалите кученца. Bada е просто невероятно.

Телето също придоби популярност с двете най-малки деца на Уейн, 12-годишната Бела и 10-годишния Лоусън

Образ

Бъди тича редом с децата, докато те карат велосипедите си, и си играе с Бела.

От истинските кучета и още повече кученцата Бъди се отличава с апетита си - изпива около 4,5 литра мляко дневно. Да, и "бебето" вече тежи 38 кг (и като узрее, ще наддаде поне 600 кг!).

Но Корал и Уейн подчертават, че Бъди е част от тяхното семейство и никога няма да се гледа на него като на месо. Вярно е, че неговата кучешка природа трябва да бъде леко пазена.

Мисля, че не трябва да насърчаваме преследването, защото когато той тежи 600 кг, те могат да бъдат опасни за другите. Но той винаги ще бъде нашият любим бик, това е сигурно - независимо колко е голям.

Бъди няма да бъде предназначен за кланицата, той винаги ще бъде нашият голям приятел.

Това потвърждава дългогодишната теория, че не само хората смятат кучетата за невероятно готини създания. Други животни също признават това. Попитайте Бъди и той ще изкрещи утвърдително!

Популярна тема