Производител на кучешка храна се зае да докаже, че продуктът му е с добро качество. 30 дни яде само тях

Съдържание:

Производител на кучешка храна се зае да докаже, че продуктът му е с добро качество. 30 дни яде само тях
Производител на кучешка храна се зае да докаже, че продуктът му е с добро качество. 30 дни яде само тях
Anonim

Докъде са готови да стигнат производителите, за да докажат, че на техните продукти може да се вярва? Мич Фелдерхоф от Тексас управлява Muenster Milling, компания, която произвежда висококачествена храна за кучета и лакомства, храна за коне и храна за пиле. И неговият експеримент надхвърля разумното: мъж яде само кучешка храна, произведена от неговата компания в продължение на 30 дни.

Производителят на кучешка храна решава да яде само кучешка храна в продължение на 30 дни

Образ

В блога на компанията Мич пише, че идеята да направи това е била в главата му от няколко години и не само като маркетингова кампания. Човекът искаше хората да знаят, че производителят е толкова страстен в работата си и толкова много вярва в качеството на продукта, че е готов да го изяде сам, за да го изпита сам.

Мич взе окончателно решение, докато пътуваше със съпругата си

Образ

Когато Мич и съпругата му отидоха на пътешествие, за да отпразнуват 10-ата си годишнина, мъжът разбра, че е време да направи нещо лудо, което е извън зоната му на комфорт. Той погледна жена си и каза: „Когато се върнем, ще ям само кучешка храна за 30 дни.“И тя го подкрепи.

Мич и съпругата му през 2017 г

Образ

Мич беше подкрепен от много: деца, родители, колеги, абонати в социалните мрежи, приятели, лекар, диетолог и дори пастор.Първите дни не бяха лесни за човека. Вкусът на кучешката храна не е най-добрият вкус за човека. Той намери начини да бъде креативен: накисване с вода, задушаване, печене на скара.

Експериментът започна

Образ

Не изглежда много привлекателно

Образ

Мич и новата му храна

Образ

Един ден той трябваше да се въздържа от всякаква храна през деня. Преди това при него идват журналисти, той преяжда и започва да се чувства зле. Но той не се съмняваше в продукта. Току-що се уверих, че преяждането е лошо.

Екипът подкрепя Мич

Образ

След 20 дни предизвикателство Мич съобщи, че е отслабнал с 9 кг и се чувства фантастично.През цялото това време той не пиел алкохол, а също така отказвал кафе. Мъжът уверява, че никога не е бил толкова уверен в своите продукти. „Чувствам се така, сякаш живея живота, който трябваше да живея, дори това да означава, че ям кучешка храна“, пише мъжът.

Мич и неговият син

Образ

Mitch документира своя експеримент в Youtube и Instagram. Според Houston Chronicle за 30 дни мъжът е загубил малко повече от 13,5 кг, а това действие също е помогнало да се намери дом за 30 кучета от местен приют. Обърнете внимание, че редица медии писаха за Мич и неговите продукти, които всъщност са безплатна реклама и освен това купувачът няма ли да се довери повече на човека, който яде тази храна? Така че предизвикателството беше успешно. Е, не е лоша идея!

Популярна тема