Китаристът на Queen Brian May свири за коали, спасени от пожар в Австралия. А това е - просто част от голяма сделка

Съдържание:

Китаристът на Queen Brian May свири за коали, спасени от пожар в Австралия. А това е - просто част от голяма сделка
Китаристът на Queen Brian May свири за коали, спасени от пожар в Австралия. А това е - просто част от голяма сделка
Anonim

Легендарният китарист на Queen Brian Harold May в момента е в Австралия и помага на местни фондове за дивата природа. Всичко за възстановяването на фауната на страната след чудовищните пожари, станали в началото на годината.

Последната му забележителна изява беше посещение във ветеринарната болница в Куинсланд, където музикантът проведе арт терапия за спасени коали. Приложено видео и снимка.

Брайън Мей посещава спасени коали в австралийската ветеринарна клиника

Образ

Музикантът посети град Бризбейн - столицата на австралийския щат Куинсланд.

Както знаете, г-н Мей е активен защитник на животните. И това не е просто житейска позиция: през 2010 г. китаристът основава фондация Save Me, която се бори с жестокостта към животните и се противопоставя на лова на лисици и язовци и като цяло срещу лова във Великобритания.

Брайън Мей много обича дивата природа и дори призна, че би предпочел да бъде известен предимно с успешната си работа в областта на хуманното отношение към животните, отколкото с музикалните или научните си успехи (между другото той е и дипломиран астрофизик).

Музикантът не само прегърна децата, но дори засвири на китара на едно от тях

Вижте тази публикация в Instagram

Време за посещение! Скъпоценен момент с Беър - очарователна спасена коала - в болницата за животни RSPCA, Вакол, Бризбейн.Тези хора вършат невероятна работа, като се грижат за оцелелите от трагичните пожари в Куинсланд. Те имат нужда от нашата подкрепа. По-скоро. Видео заснемане от Шарън Ашли. Bri

Публикация, споделена от Brian Harold May (@brianmayforreal) на 13 февруари 2020 г. в 19:06 PST

Коала не реагира твърде ентусиазирано - вероятно харесва песните на Били Айлиш повече от класическите британски рокендрол солови части.

Красив момент с Беър - очарователна спасена коала - във ветеринарната клиника RSPCA, Бризбейн. Тези хора вършат невероятна работа, като се грижат за коалите, оцелели от трагичните пожари в Куинсланд. Те се нуждаят от нашата подкрепа.

Г-н Мей сметна за свой дълг лично да дойде в Австралия, за да помогне на животните

Образ Образ

В своите социални медии основателят на Queen сподели връзки към сайтове, където можете да дарите пари за лечението на животни - вие също можете да го направите!

ПОМОГНЕТЕ ДА СПАСИТЕ прекрасната дива природа на Австралия - дарете на RSPCA. Бри

Снимките на Брайън Мей и възстановяващите се коали са красива гледка

Образ Образ Образ

Брайън публикува снимките в своя Instagram:

Кратко резюме на посещението, което направих днес в красивия Куинсланд: невероятно. Повече подробности по-късно. Бри

Кулминацията на всички ужаси на пожарите в Австралия е зад нас и магическата дива природа на страната постепенно се възстановява.

Страхотно е, че известни хора като Брайън Мей помагат на зеления континент в тези трудни времена, като привличат повече обществено внимание. Катаклизмите могат да бъдат преодолени само заедно и саундтракът на победата може да бъде музиката на Queen ?

Популярна тема