Дебелото куче беше поставено на диета и сладките бяха заменени с моркови. Той отслабна, но стана по-тъжен

Съдържание:

Дебелото куче беше поставено на диета и сладките бяха заменени с моркови. Той отслабна, но стана по-тъжен
Дебелото куче беше поставено на диета и сладките бяха заменени с моркови. Той отслабна, но стана по-тъжен
Anonim

Куче на име Милър трябваше да бъде поставено на диета, след като изяде подложка за бира. След операцията ветеринарният лекар препоръчал да се промени диетата на лабрадора, тъй като той тежи 48 килограма - с 13 повече от нормата за породата му. За да отслабне Милър, той трябваше да намали порциите и да се откаже от любимия си деликатес - фъстъченото масло. Благодарение на тази диета лабрадорът отслабна, но блажената му усмивка изчезна от лицето му.

Собствениците подложиха пухкавото си куче на диета - отслабна, но се натъжи рязко

Образ

Лабрадор на име Милър тежеше 48 килограма - 13 повече от здравословното тегло за куче от неговата порода. Той яде страните си благодарение на 4 купи храна на ден и огромно количество закуски за закуски. Според собственичката на Милър, Джаки, любимата храна на кучето била фъстъчено масло.

Куче на име Милър е принудено да отслабне след операция

Образ

Любовта към храната изигра жестока шега с Милър и кучето случайно изяде подставка за бира. Неядливият артикул бил изваден от ветеринарния лекар, който обяснил, че кучето трябва да отслабне, за да може организмът да се възстанови по-бързо след операцията. И би било добре за здравето на Милър.

Благодарение на усилията на собствениците и силата на волята на Милър, за 9 месеца той свали 11 килограма

Образ

Тайната на лабрадора за отслабване е проста - за него са избрали по-малко калорична версия на храната и са намалили дневното му количество наполовина. Освен това домакините замениха всички вредни сладкиши със здравословни и сега Милър се учи да обича морковите. Въпросът не се ограничава до една диета и кучето се разхожда всеки ден по 40 минути на ден.

Но след като отслабна, доволната усмивка на Милър изчезна някъде и сега той е въплъщение на копнеж и тъга

Образ

Разочарованото лице на кучето може лесно да се обясни с факта, че на Милър вече не му дават любимото му фъстъчено масло и той трябва да се задоволи със скучен морков. Но Джаки каза на Mirror, че тъжният вид на кучето все още не говори нищо - Милър е станал по-здрав и по-енергичен. Сега той може да гони топка цял ден!

Според Джаки други хора са забелязали промените към по-добро - на Милър непрекъснато казват колко красив е станал!

Популярна тема