На жената беше предложено да се откаже от дъщеря си със синдром на Даун, но тя не ги послуша - и момичето стана модел

Съдържание:

На жената беше предложено да се откаже от дъщеря си със синдром на Даун, но тя не ги послуша - и момичето стана модел
На жената беше предложено да се откаже от дъщеря си със синдром на Даун, но тя не ги послуша - и момичето стана модел
Anonim

Американка разказа историята на дъщеря си, която е родена със синдрома на Даун. Лекарите нарисуваха момичето не най-розовото бъдеще и на жената дори беше предложено да изостави дъщеря си или да я изпрати в специална институция. Но тя отхвърли тези опции, след като разговаря с акушерка, чието бебе също е родено със синдром на Даун - и не съжалява за решението си!

Лекарите предложиха на майката да изостави дъщеря си със синдром на Даун, но тя не ги послуша

Образ Образ

Жена на име Рене каза, че преди 15 години й е било предложено да се откаже от дъщеря си Кенеди, която е родена със синдрома на Даун. Според майката на Кенеди лекарите описват бъдещето на дъщеря й в най-мрачни цветове - на жената е казано, че детето й няма да има нормален живот и дори когато стане възрастна, ще ходи с памперси. Лекарите дори препоръчаха на жената да изостави детето или да го изпрати в специална институция.

Рене реши да не изоставя дъщеря си и да я отгледа сама

Образ

Но на следващия ден, след труден разговор с лекарите, Рене се срещна с акушерка, която каза, че тя самата има дете със синдром на Даун. Акушерката разказала на Рене за дъщеря си и вдъхнала на жената надежда за бъдещето.

Но борбата за Кенеди не свърши дотук - момичето по-късно беше диагностицирано с левкемия и претърпя операция на гръбначния стълб за отстраняване на проблеми, които биха могли да доведат до парализа. Но манипулациите бяха толкова успешни, че сега момичето танцува!

Благодарение на грижите на семейството си Кенеди не само се възстанови, но и постигна успех

Образ

Момичето танцува и подписа договор с агенция за таланти

Образ

Освен това момичето работи като модел и участва в различни проекти

Образ

Кенеди подписа договор с агенциите KMR Diversity и Dream Talent Management, пътува до прожекции в Ню Йорк и Лос Анджелис, участва в шоута. Тя също участва в реклами за преброяването на населението в САЩ и се появява в This Is Us.

Кенеди е успяла не само в кариерата си, но и в личния си живот

Образ

Кенеди има гадже на име Матю, с когото се запознава на едно от прослушванията. Както каза Рене, човекът се приближи до момичето и каза:

Мисля, че телефонът ми е развален - номерът ви не е тук.

Според Рене Кенеди е обикновен тийнейджър със същите интереси като всички останали

Образ

Тя е типичен тийнейджър. Харесва да изпраща съобщения на приятели, да се мотае в търговския център, да прави видеоклипове за Tik Tok и да говори за момчета.

Кенеди често посещава различни училища, за да учи ученици за хората със синдрома на Даун

Образ

Рене каза пред The ​​Metro, че сега хората са станали по-наясно със синдрома на Даун, защото само преди 15 години й е било предложено да се откаже от дъщеря си:

Фактът, че й е позволено да дойде и да говори за това, показва какъв напредък е постигнат в това отношение през последните години.

Сега Рене е много горда с дъщеря си и се радва, че някога не е слушала лекарите

Образ

Кенеди донесе толкова много радост и смях в живота ни. Тя израсна в красиво и весело момиче - целият свят е в краката й.

Майката се надява, че дъщеря й ще продължи да постига успехи в живота - и ние желаем на Кенеди същото!

Популярна тема