Момчето направи сладко търсене из къщата с бележки за момичето. Но последното парче хартия развали цялата романтика

Съдържание:

Момчето направи сладко търсене из къщата с бележки за момичето. Но последното парче хартия развали цялата романтика
Момчето направи сладко търсене из къщата с бележки за момичето. Но последното парче хартия развали цялата романтика
Anonim

Британка разкрива как нейният приятел е превърнал романтичен жест в шега само с една реплика. Човек на име Камерън уреди за приятелката си Кати малка мисия из апартамента, където тя следваше указанията в бележките. Тя обиколи къщата, докато стигна до целта си, за да намери лист хартия с виц.

Човекът направи романтична мисия из апартамента за приятелката си, но последната му точка по-скоро я разсмя

Образ

Британката Кейти Уорман беше много щастлива, когато намери бележки със съвети, разлепени из къщата - защото никой не й беше правил това преди! Оказа се, че гаджето на Кейти, Камерън, е решил да направи приятна изненада на приятелката си - и тя е тръгнала по следите на парчета хартия.

Кати намери бележки, разлепени из къщата, всяка от които съдържа улика за следващата

Образ

Според Кати, тя забелязала, че приятелят й започнал да пълни ваната и след това той изшумял с хартиите.

Пътят на бележките водеше момичето през целия апартамент

Образ

Кейти премина през чекмеджетата, абажурите, огледалата и куп други места - накрая това я доведе до баня със свещи. Момичето решило, че това е краят на изненадата и затова решило да легне в банята. Междувременно Камерън залепи друга бележка на вратата на банята.

Но Камерън също не спря дотук и след банята момичето го чакаше мисия - но този път с малко по-различен край

Образ

След банята, Кейти отново последва следите от бележки, вярвайки, че ще има продължение на изненадата. Но тя сгреши - когато момичето стигна до крайната точка, кухнята, чу Камерън да се кикоти. В края на краищата в хладилника я чакаше бележка, която не беше никак романтична:

Хаха, тук си. Пригответе малко храна, моля. Обичам те.

Този внезапен обрат на събитията не ядоса Кейти, а я разсмя

Образ

Според Кейти, тя не е приготвила храна за Камерън, а само се е засмяла. Но човекът също намери отговор на това - когато момичето си легна, тя намери друга бележка под възглавницата си с фразата „Доколкото разбирам, няма да има храна.“

Въпреки последния опит на момчето, момичето не сготви храната, но се засмя от сърце. Както каза Кейти, тя отдавна е свикнала с шегите и шегите на Камерън.

Но внезапният обрат в романтичното търсене само го подобри - в края на краищата момичето сега едва ли ще забрави такава изненада.

Популярна тема