LITTLE BIG ще представлява Русия на Евровизия 2020. Какво се знае и как реагираха социалните мрежи

Съдържание:

LITTLE BIG ще представлява Русия на Евровизия 2020. Какво се знае и как реагираха социалните мрежи
LITTLE BIG ще представлява Русия на Евровизия 2020. Какво се знае и как реагираха социалните мрежи
Anonim

Момчета! Шок! Сензация! Това не е тренировка, повтаряме, това не е тренировка. Всички чакаха, надяваха се, но не вярваха напълно във възможността за това събитие. Да се ​​справим без барабани, на 2 март Канал 1 обяви, че тази година руската група LITTLE BIG ще отиде на Евровизия! Как ви харесва, скъпи читатели?

LITTLE BIG ще представлява Русия на конкурса за песен на Евровизия 2020

Образ

LITTLE BIG е руска рейв група, създадена през 2013 г. в Санкт Петербург. Екипът дава концерти не само в Русия, но и в Европа. Парчето Skibidi им донесе най-голяма популярност, клипът в Youtube беше гледан от над 362 милиона потребители, а танцът от него породи цяло предизвикателство Skibidi. Гледайте как Илайджа Ууд го изпълнява с членовете на групата тук.

Най-популярната песен на групата, пораждаща цяло предизвикателство Skibidi

<iframe<img src=""images/001/image-2376-2.jpg"

"

Решението да изпрати групата на Евровизия Канал 1 беше обявено във вечерната емисия новини

LITTLE BIG в превод - "голям малък".Звучи еротично, но парадоксално. И този парадокс в заглавието е присъщ и на многостранното творчество на групата, докрай парадоксално. Харесвам. На мен лично. Веднага се чувствате по-млади, което е добре. Така че нека пожелаем на нашите пратеници в Холандия голям малък успех.

Информацията е публикувана и в официалния акаунт на Евровизия

Изображение alt=

Засега интригуваща остава песента, с която групата ще представи страната ни на песенния конкурс. Вокалистът и основател на екипа Иля Прусикин каза пред ТАСС, че парчето ще бъде забавно и с бразилски привкус.

Иля Прусикин ("Илич") обеща да изненада феновете

Това е огромна отговорност, защото ние представляваме Русия. Първо се зарадвахме, после дойде страхът, защото винаги има много надежди. Но ще се опитаме да направим всичко, което зависи от нас.Това е планетарно събитие за всяка група. Като част от всеки руски човек хуморът е в нашата кръв, защото е невъзможно да се живее без хумор. Песента ще е забавна. Не се притеснявайте за хореографията. С хореографията всички сме тип-топ. Обещаваме ви - ще бъдете изненадани.

Ами обикновените зрители? Да, възхитени са

Образ

Въпреки че по-старото поколение, което не се мотае в тези ваши интернети, е малко извън цикъла

Образ Образ

Има ли някой, който е нещастен?

Образ Образ

О, да, разбира се. Лоза

Образ

Други известни личности също коментираха това събитие

Образ Образ

Наистина, шегата е извън контрол

Образ Образ Образ Образ

Между другото, миналата година страната ни беше представена на Евровизия от Сергей Лазарев, който отиде там за втори път, но не успя да повтори трика на Дима Билан, който спечели за втори път през 2008 г. Сергей зае трето място. Тук можете да разберете повече за изказването му и реакцията на социалните мрежи (има много забавни вицове).И тук можете да видите всички резултати и мемове от миналогодишния конкурс.

Междувременно Twitter вече измисля числова концепция за LITTLE BIG

Образ Образ Образ Образ

И Евровизия ще има повече гледания от всякога

Образ

Изглежда, че всички вече са избрали победител

Образ Образ Образ

Конкурсът за песен на Евровизия 2020 ще се проведе в Ротердам (Холандия) от 12 до 16 май. Ами късмет, МАЛКО ГОЛЯМО, вярваме в теб!

Популярна тема