15 най-очакваните филми за пролетта на 2020 г., които могат да зарадват не по-малко от майските празници

Съдържание:

15 най-очакваните филми за пролетта на 2020 г., които могат да зарадват не по-малко от майските празници
15 най-очакваните филми за пролетта на 2020 г., които могат да зарадват не по-малко от майските празници
Anonim

Календарната зима е към края си, което означава, че е време да се запознаете с най-обещаващите филмови премиери от следващите три месеца! Там ни очаква нов анимационен филм на Pixar, преобразен Даниел Радклиф, най-новият филм за Джеймс Бонд с Даниел Крейг и руски биографичен филм за великия съветски спортист.

Давай!

1. Напред (5 март)

Образ

Защо трябва да гледате:Това е нов анимационен филм от Pixar.На това, като цяло, можеше да приключи. Но има и оригинална концепция със света на елфи, тролове, гноми и кентаври, които са загубили цялата си магия и са започнали да живеят като… хора. С коли и социални мрежи. Не е ли любопитно?

2. Тихо място 2 (19 март)

Образ

Защо си струва да се гледа:първата част беше твърде любопитна и необичайна. Освен това в продължението режисьорът Джон Красински, който изигра една от главните роли в първия филм, ще се съсредоточи изцяло върху озвучаването, което може да е плюс за качеството на картината.

3. Мулан (26 март)

Образ

Защо трябва да гледате:Филмовата адаптация на този легендарен анимационен филм на Дисни изглежда доста по-различна от другите адаптации на класическите анимационни филми на студиото. На снимката дори нямаше място за дракона Муш и песните.

Вместо това обаче създателите трябва да ни предложат нещо също толкова готино. Какво ще бъде? Ето какво трябва да знаете!

4. Новите мутанти (2 април)

Образ

Защо трябва да го гледате:Писахме за този филм, очаквайки филмите, които трябваше да излязат през лятото на 2019 г., но премиерата на "Мутанти" беше отложено и отложено. Сега най-накрая можем да разчитаме на атмосферичен трилър за хора със суперсили и дори с млади звезди от най-добрите телевизионни сериали напоследък в главните роли.

5. Бягство от Претория (2 април)

Образ

Защо трябва да гледате:тук малко разпознаваемият 30-годишен Даниел Радклиф (да, той вече е на 30) ще бяга от затвора. Но не от Азкабан, а от истински човешки островен затвор, разположен в Южна Африка, с всички съпътстващи усложнения.

Това е биографичен филм, базиран на книгата на един от истинските бегълци - Тим Дженкин.

6. Няма време за умиране (9 април)

Образ

Защо трябва да го гледате: Даниел Крейг се сбогува с Бонд и затова най-накрая трябва да го разтърси. Най-мощният актьорски състав на филма ще му помогне в това: Рами Малек, Ана де Армас, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Джефри Райт и Леа Сейду.

7. Стрелцов (16 април)

Образ

Защо да гледате:Филмът разказва за легендарния съветски футболист Едуард Стрелцов, чийто живот в никакъв случай не се ограничава до спортни събития. В биографията му имаше и затвор. В главната роля във филма, разбира се, ще бъде Александър Петров.

8. Опасен елемент (23 април)

Образ

Защо трябва да гледате:за да оживеем историята на легендарните учени Мария и Пиер Кюри, чиято работа, по-специално откриването на радиоактивността, обърна свят с главата надолу.

9. Неизбрани пътища (23 април)

Образ

Защо трябва да гледате:Хавиер Бардем, Ел Фанинг и Салма Хайек ще играят мощна драма, която може да бъде страхотно шоу за феновете на жанра.

10. Черна вдовица (30 април)

Образ

Защо трябва да гледате:ако вече малко ви липсват филмите на Marvel, ето един. Соловият филм на Черната вдовица ще ни покаже нови интересни герои: руският супергерой Red Guardian, изигран от Дейвид Харбър, и злодеят, изигран от Рейчъл Вайс.Второто е толкова екзотично като цяло!

11. Тайната градина (30 април)

Образ

Защо си струва да се гледа:в името на магическия свят, а ла Нарния, където се озовава главният герой. Интересен факт, който демонстрира готината на историята: това е вече седмата (!!) адаптация на едноименния роман от 1911 г. на британската писателка Франсис Елиза Бърнет.

12. Скуби-Ду (14 май)

Образ

Защо си струва да гледате:заради историята за запознанството на същите тези герои, които са част от известната Mystery Corporation: Фред, Шаги, Дафни, Велма и кучето Скуби, което е още кученце. И всичко е направено в малко необичайна, но приятна рисунка.

13. Трион: спирала (14 май)

Образ

Защо трябва да гледате:в името на завръщането на "Saw" (същата поредица от кървави игри с страховити капани) в неочаквана форма.Първо, един от главните създатели на филма ще бъде комикът Крис Рок, който ще играе главната роля. Второ, във филма ще се появи самият Самюъл Л. Джаксън, който едва ли би се записал за някаква игра. А това означава, че ни очаква интересен проект.

14. Жена на прозореца (14 май)

Образ

Защо трябва да гледате:за героинята, изиграна от Ейми Адамс, която страда от страх от открити пространства. В историята тя ще започне да наблюдава съседите си и случайно ще стане свидетел на това, което ще я накара да напусне уютната си норка.

15. Артемис Фаул (28 май)

Образ

Защо трябва да гледате:това е филмова адаптация на известната поредица от едноименни романи за гениално момче и подземния свят с приказни герои. Режисьор ще бъде Кенет Брана, чийто последен проект беше „Убийство в Ориент Експрес“, а в една от главните роли ще влезе Колин Фарел.

Какво мислите, кой от изброените филми със сигурност ще "стреля" и кой няма да оправдае очакванията? Пишете?

Популярна тема