Котката твърде обичаше да лежи на дръжките, разсейвайки собствениците от работа. И на помощ се притекоха изкуствените наколенки

Съдържание:

Котката твърде обичаше да лежи на дръжките, разсейвайки собствениците от работа. И на помощ се притекоха изкуствените наколенки
Котката твърде обичаше да лежи на дръжките, разсейвайки собствениците от работа. И на помощ се притекоха изкуствените наколенки
Anonim

Изглежда толкова прекрасно да имаш под ръка пухкава котка, която през цялото време ще лежи на коленете си, ще ги топли с пухкавата си шуба и ще мърка щастливо. Въпреки това дори такива сладки неща могат да бъдат уморителни, когато се превърнат в крайност. Точно това се случи с лондончанките Ребека Мей и съпруга й Алекс, когато осиновиха котката Зиги от приют преди 3 години. Първоначално домашният любимец се държеше доста скромно и не свикна веднага с новата къща, но след това свикна и се превърна в истинска опитомена котка.

Зиги свикна с новите собственици и стана напълно опитомен

Образ

Котката се привърза много към собствениците и се стремеше да прекара всяка секунда от живота си с тях, свита в скута им. И всичко щеше да е наред, но след известно време двойката започна да работи от вкъщи и постоянното присъствие на котка наблизо се превърна в малък проблем.

Котката не искаше нито за минута да се раздели с любимите си хора

Образ

Според Ребека, котката се нуждаеше от внимание почти денонощно и беше готова да мяука зад гърба й точно докато я вдигнат. Сладката, но шумна и досадна Зиги в ръцете й силно разсейваше собствениците от работа, особено когато ставаше дума за дълги видео разговори.

Зиги се бореше за вниманието на собствениците и по всякакъв начин ги отвличаше от работа

Образ

Веднага щом човек седнеше, Зиги беше точно там: тя винаги забелязваше, че до нея ще се появят свободни колене и бързаше да ги вземе. И ако нямаше такава възможност, нищо не й пречеше да легне по гръб или друга част от тялото си - просто да е наблизо и да се чувства топло. Ребека вярва, че това е било необходимо за нея, за да се чувства защитена, особено след като котката вече е на 10 години.

Котката винаги беше готова да вземе свободни колене. Е, или всяка друга част от тялото

Образ

Зиги не е единствената котка в семейството, тя има сестра, но тъй като котките не са израснали заедно, обичта между тях не е била достатъчно силна, за да я разсее. Собствениците се опитаха да решат проблема, като купиха къща за котки Ziggy и я поставиха до тях, но това също не успя - как една къща за котки може да се конкурира с жив човек?

Тогава на Алекс му хрумна брилянтна идея, която поправи всичко

Образ

Първоначално това беше само шега и опит да се разсмее Ребека, но накрая се получи с гръм и трясък: да, Алекс създаде изкуствени колена за любимата си котка.

Съпругът на Ребека сглоби изкуствени наколенки

Образ

Дънките и маратонките на собственика са използвани за създаване на коленете, вътре са поставени плик за завивка и кърпи и е поставена специална нагревателна подложка, така че котката да усеща "човешка" топлина.

И проработи

Образ

Двойката преди това се е опитала да постави нагревателна подложка под чаршафите и къщите за котки, за да принуди домашните любимци да лежат на посоченото място, но това не помогна: нагревателната подложка свърши работата си само в такава странна форма - пъхнат в панталоните на господаря.

Котката определено хареса този заместител

Образ

Водещите предполагат, че Зиги знае за наличието на мръсен трик, но засега е готова да се задоволи с такава подмяна. Ребека сподели историята си в Reddit и потребителите очевидно харесаха този хак.

Всички останаха доволни: и собствениците, и котката

Образ

Ребека каза на The Dodo, че не планира да злоупотребява с този метод и ще обърне достатъчно лично внимание на домашния любимец, но в натоварените дни това решение ще й помогне много. И този лайфхак, от който печелят всички, наистина може да се счита за гениален!

Популярна тема