Блогъри облякоха 78-годишна баба в нелепо облекло и изпратиха на седмицата на модата в Лондон. Тя беше взета за модел

Съдържание:

Блогъри облякоха 78-годишна баба в нелепо облекло и изпратиха на седмицата на модата в Лондон. Тя беше взета за модел
Блогъри облякоха 78-годишна баба в нелепо облекло и изпратиха на седмицата на модата в Лондон. Тя беше взета за модел
Anonim

Блогърите от YouTube канала „Шоуто на Зак и Джей“, съответно Зак и Джей, решиха да играят на света на висшата мода, като изпратиха фигура под формата на баба, облечена възможно най-странно, но като ако е висша мода. За да направят това, те проведоха кастинг и избраха 78-годишната Елизабет, която не беше против да си сътрудничи с млади хулигани.

Зак и Джей искаха още веднъж да покажат на всички, че светът на съвременната мода е комбинация от абсурд и абсурд, а понякога дори експертите в тази област не винаги могат да различат колекцията на известен моден дизайнер от умишлена клоунада.

Шегаджийското събитие беше Лондонската седмица на модата, където Елизабет (сега Елисия Верде) пристигна в най-глупавия тоалет. Но журналистите го купиха, обикновените зрители също и Елизабет дори влезе във Vogue.

Британските блогъри Зак и Джей решиха да се шегуват с всички на Седмицата на модата в Лондон

Образ

За целта те наели 78-годишната Елизабет и я облекли в най-нелепо облекло

Образ

Проведоха кастинг сред пълнолетни и избраха точно тази жена. Елизабет каза, че харесва зеления цвят и момчетата съвпадаха с тоалета й: зелени гумени ботуши, зелено палто и зелена шапка. Дрехите са купени от първия битпазар.

Също така към образа на Елизабет бяха добавени специални аксесоари, придаващи нейния вид на висша мода (уж): зелени ръкавици за миене на чинии (отрязани), слънчеви очила под формата на тясна правоъгълна лента, зелена прозрачна детска чанта, към лентата, от която бяха прикрепени зелени щипки за пране, няколко също толкова странни неща и, разбира се, напомпана торба за боклук, украсяваща главата на жена.

В тази форма Елизабет отиде на модно ревю в Лондон

Образ

Зак, Джей и техният асистент също играеха определени роли: единият беше младият съпруг на зряла модница, другият беше нейният бодигард, държащ зелен чадър с панда над нея, а третият беше папарак, който безкрайно снима снимки на жена, създаващи усещане за нейната значимост.

За събитието стилната баба взе псевдоним: Elicia Verde

Образ

Тя беше много уверена и трябваше да спечели всички на Седмицата на модата в Лондон. Може би тя наистина не е спечелила никого, но и никой не приема външния й вид като подигравка.

След като видяха Елизабет, събралите се зрители, фотографи и журналисти не разбраха уловката

Образ

Започнаха да я снимат като други звезди (Наоми Кембъл, например), а охраната я пусна през оградите.

Тази снимка е взета от официалния сайт на Vogue - от статия за събитието. Това е успех

Образ

Фотографът беше известният Фил О.

Така че шегата определено беше успешна

Образ

Елизабет стана една от звездите на сериозно събитие, към което тя нямаше абсолютно нищо общо. Но шантавият й тоалет се превърна в билет за света на славата и красотата.

Пълно видео на трансформацията на Елизабет в Елисия Верде и публичната й поява

<iframe<img src=""images/001/image-2362-8.jpg"

"

Направете път на новата модна звезда

Между другото, Зак и Джей вече са водили индустрията на висшата мода за носа. Точно преди една година те също нахлуха в подобно събитие и всички около тях паднаха по същия начин.

Вече се превръща в добра традиция!

Популярна тема