Кучето трябваше да работи в полицията, но се оказа прекалено мило. Но имаше случай, който го устройваше на 100%

Съдържание:

Кучето трябваше да работи в полицията, но се оказа прекалено мило. Но имаше случай, който го устройваше на 100%
Кучето трябваше да работи в полицията, но се оказа прекалено мило. Но имаше случай, който го устройваше на 100%
Anonim

Не само хората могат да сменят няколко работни места – подобно нещо се случи с куче от Австралия. Куче на име Ози трябваше да работи в полицията, но се оказа твърде добро, за да залови престъпници - много повече го привличаха топките. Той намери нещо по свой вкус и кучето все още се бори с престъпниците - въпреки че този път те имат пера.

Кучето беше твърде добро, за да работи в полицията, но те намериха подходяща професия за него

Образ

Ози, куче, родено през 2018 г., трябваше да работи за щатската полиция на Куинсланд, Австралия

Образ

Но кучето не успя да работи за охрана на реда - той се оказа твърде мил за такава професия. Той обичаше да тича след топките, но в преследването на престъпниците беше напълно безполезен.

Кучето беше твърде мило за полицията, но уменията му бяха идеални за работа на летището

Образ

На летището в Бризбейн кучето беше посрещнато с отворени обятия - тук то се занимава с плашенето на птици, решили да се приближат до пистата, според Daily Mail.

Ози се оказа много по-полезен при плашенето на пернати престъпници от техниката, използвана тук преди

Образ

Преди това автомобили със сирени и пиротехника бяха използвани за плашене на птици на летище Бризбейн, но птиците бързо свикнаха с тях и спряха да обръщат внимание на шума.

Но Ози плаши птиците правилно, така че те се опитват да стоят далеч от самолетите. Освен това кучето е много енергично и обича работата си - в крайна сметка, след като я свърши, му е позволено да играе с топката!

Приоритетите на Ози в живота са топката, след това дишането и след това всичко останало. Той е перфектен за нас заради любовта си към топките. Ози излиза навън и тича наоколо.

Джаксън Ринг е господар и колега на Ози и те прекарват целия ден заедно

Образ

Работният ден на Ози и Джаксън започва с разглеждане на броя на птиците на неговата територия (която е 1700 хектара!), а след това колегите отиват на правилното място. В свободното си време кучето и собственикът му прекарват в парковете, където упражняват уменията на Ози.

Според Джаксън всички служители на летището обичат Ози и се радват, че работи там. В крайна сметка неговата енергия и забавление им дават невероятна морална подкрепа.

Въпреки факта, че Ози не пасна на полицията, те му намериха работа по негов вкус - какво по-добро?

Популярна тема