Пухляш от клипа "Uno" отива на Евровизия! Феновете са възхитени, но е твърде рано да се правят прибързани заключения

Съдържание:

Пухляш от клипа "Uno" отива на Евровизия! Феновете са възхитени, но е твърде рано да се правят прибързани заключения
Пухляш от клипа "Uno" отива на Евровизия! Феновете са възхитени, но е твърде рано да се правят прибързани заключения
Anonim

Нека се отклоним от тревожните новини и да поговорим за красивото. За подпухналия тип от клипа на "Uno". Този сладък вогър в син гащеризон се хареса на мнозина и изглежда има много истина в шегата, че докато целият свят се страхува от коронавируса, Русия се страхува, че пухкавият няма да отиде на Евровизия. А вчера групата Little Big в официалния си акаунт написа, че молбите на феновете са чути!

Нетизените бяха много притеснени дали пълничката ще отиде на Евровизия с Little Big

Образ Образ Образ Образ

Обичайте го и дори му посветете изкуство

Образ Образ

Little Big обяви в Instagram, че Дмитрий Красилов ще отиде на Евровизия с тях - този пълничък

Образ

Ето как го коментират:

Най-често задаваният въпрос от последните дни: Дима Красилов ще отиде ли с нас на Евровизия? ДА, той ще отиде с нас в Ротердам!

И ето какво пише самият Дмитрий:

Благодарим на всички, които писаха, подписаха петиции, тревожеха се, радваха се! Много е хубаво, когато хората се тревожат за теб!

Бог да ви даде същото щастие в живота!

На всеки за всеки)))

Няма ограничение за радостта на хората

Образ Образ

Но не правете прибързани заключения

Образ Образ

В края на краищата, ако намерите грешка във формулировката, тогава наистина е посочено, че той ще отиде само, никой не говори за изпълнението. Според правилата на Евровизия на сцената могат да бъдат само 6 души. Махането на някои от вокалистите не е вариант - всеки има важна функция.Преди това публиката предложи идеята да остави Дмитрий Красилов да танцува във фен зоната или да пусне танца му на екрана, може би това ще стане.

Кой знае, може би цялото число ще се промени за Евровизия, което ще е логично, защото в момента парчето е супер популярно (видеото има повече от 32 милиона гледания), така че има голяма вероятност в един месец всички просто ще се уморят от "Uno", така че изпълнението на живо трябва да вдъхне нов живот на песента.

Между другото, така изглежда изпълнението на групата без Дмитрий

Ако се интересувате да научите повече, ето разбивка на клипа и реакциите в социалните медии. Имаме и статия за случилото се зад кулисите на снимките. А ако ви е писнало от безкрайно саморовене, нека потанцуваме и участваме в предизвикателството към песента "Uno".

Ще следим развитието, надяваме се, че Little Big все още има много трикове в ръкава си, с които групата ще изненада своите фенове.

Популярна тема