9-годишният джинджър Майло изпадна в депресия и собственикът реши да му вземе коте. Срещата им промени живота на котката

Съдържание:

9-годишният джинджър Майло изпадна в депресия и собственикът реши да му вземе коте. Срещата им промени живота на котката
9-годишният джинджър Майло изпадна в депресия и собственикът реши да му вземе коте. Срещата им промени живота на котката
Anonim

"Депресирана котка" - малко неща на света звучат толкова тъжно. Точно това се случи с 9-годишната червенокоса на потребителя на Tik-Tok Британи Таварес, по прякор Майло. Момичето опита много методи, за да върне духа на своя домашен любимец, но той все още скърби.

Един ден на Британи й хрумна много разумна идея - в някои неща тя и котката не се различават много. Следователно това, което някога е подобрило живота й, може да проработи в случая с Майло. Затова тя реши да вземе коте за котката си. И знаете ли, проработи!

Сладък е, той е на 9 години и някак си копнее…

Образ

Изглежда като някаква котешка криза на средната възраст.

Собственичката му, Британи Таварес, забеляза систематична тъга по лицето на домашния любимец

Образ

Струва си да се отбележи, че Британи е фитнес инструктор, спортист, член на Комсомола и консултант по маркетинг в социалните медии, и темпото й на живот вероятно не се синхронизира напълно с грижите за приятел джинджифил.

Това заключение може да се направи, като се преброи колко пъти Майло се появява в нейния Instagram.

Трябваше да спасим Майлоу от депресия

Образ

Бретан избра прост, но ефективен начин - взе си още едно коте

Образ

Хей МОМЧЕТА!!! Запознайте се с член на нашето семейство.

Това е нашата синеока шоколадова шотландска клепоуха. Името му е Зебро. Мило има нужда от брат! Какво мислиш за този малък негодник?!

Както разбирате, Зебро не е бил предназначен за нея, а за Майлоу.

За да разберете, Zebro е най-очарователната обувка. Невъзможно е да не го обичаш

Не се изненадвайте, че Зебро изведнъж стана възрастен във видеото. Това е обратът на сала на тази история: Британи получи второ коте не вчера, а миналия май.

След почти година Британи публикува видеоклип за това как сега живеят Майлоу и Зебро

Историята, разказана от надписите на видеоклипа:

Моята 9-годишна котка изпадна в депресия и му намерихме партньор. Те станаха най-добри приятели, откакто се срещнаха.Правят всичко заедно. Zebro се превърна в страхотно допълнение към нашето семейство. Постоянно ни кара да се смеем. Дори когато сме тъжни, тези двамата си дават много любов.

Не е ли сладко?

И така, ако искате да знаете как изглежда безотказно лекарство за депресия, то ето го (вдясно)

Образ

Работи 100%, дори ако сте котка. Проверено Майло!

Популярна тема