Собственикът поръча играчка-копие на нейното куче, но резултатът беше провал - дори моделът е шокиран

Съдържание:

Собственикът поръча играчка-копие на нейното куче, но резултатът беше провал - дори моделът е шокиран
Собственикът поръча играчка-копие на нейното куче, но резултатът беше провал - дори моделът е шокиран
Anonim

Хората изразяват любов към своите домашни любимци по различни начини - някой дори поръчва копия на играчки на своите домашни любимци. Вярно е, че в този случай трябва да сте подготвени за факта, че майсторът, който го създава, ще види животното в малко по-различна светлина - и играчката изобщо няма да изглежда като оригинала. Британката Ема Алън от Донкастър поръча копие на кучето си Миси от майстора, когото намери във Facebook - само резултатът от това начинание се оказа такъв, че самата Миси остана недоволна.

Собственикът поръча играчка копие на кучето си, но резултатът беше далеч от оригинала

Образ

Британката Ема Алън поръча играчка от майстор във Facebook, която трябваше да бъде направена да изглежда като нейното куче, стафордширски бултериер на име Миси.

Според Ема, единственото нещо, което правеше играчката да изглежда като нейното куче, бяха петната по козината

Образ

Иначе играчката Ема изглеждаше така, сякаш е получила инсулт, според собственика. Но тя не описа претенциите си към господаря.

Ема каза пред The ​​Sun, че жената, която е направила фигурката на Миси, й е писала след доставката, питайки дали клиентът е харесал всичко.

Помислих си: „Не мога да я разстроя, затова просто й благодарих.“

Нищо чудно, че самият модел не хареса начина, по който е представена

Образ

Ема трябва да отдалечи Мини Миси от кучето:

Миси не харесва тази играчка. Трябваше да го преместя по-високо на рафта, защото кучето непрекъснато се опитва да го атакува.

Кучето изглежда разбира, че играчката е трябвало да бъде като него и вероятно си мисли: „Боже, косата ми е ужасна.“

Въпреки външния вид на играчката, Ема няма да я изхвърли

Образ

Според жената, гостите много обичат да се кикотят на играчката, а децата обичат да си играят с нея - и тя кара всички да се смеят. Първоначално Ема дори искаше да поръча същото копие на второто си куче, но реши, че не е готова да плати още £35 (3320 рубли) за нея.

Въпреки факта, че копието на Миси изобщо не прилича на истинската Миси, играчката носи радост на собствениците и всеки, който я види - и това е най-важното!

Популярна тема