Тил Линдеман изнесе два поредни концерта в Москва и се качи на огромна топка. В интернет се шегуват, че заради коронавируса

Съдържание:

Тил Линдеман изнесе два поредни концерта в Москва и се качи на огромна топка. В интернет се шегуват, че заради коронавируса
Тил Линдеман изнесе два поредни концерта в Москва и се качи на огромна топка. В интернет се шегуват, че заради коронавируса
Anonim

Солистът на Rammstein Тил Линдеман дойде в Русия, за да даде няколко концерта под егидата на другия си проект - групата Lindemann. Вече се състояха изпълнения в Екатеринбург, Краснодар и Москва, предстоят Новосибирск, Перм, Казан и Воронеж.

Въпреки това, обиколката на г-н Линдеман случайно протича успоредно със световните вълнения заради коронавируса. Затова предварително планираният сценичен трик от Линдеман и неговия екип веднага беше свързан с желанието на 57-годишния музикант да се предпази от COVID-19.

И не беше чудно да се мисли така, защото Тил се представи в огромен балон. Вярно само за една песен. Много по-любопитно е, че заради същия коронавирус Линдеман изнесе два концерта в един ден!

В неделя, 15 март, Тил Линдеман изнесе концерт в Москва, но не сам

Образ

Спектакълът беше разделен на две части, за да не се събират повече от 5 хиляди души на едно място едновременно. Тази заповед е дадена от кмета на Москва. Концертите започваха в 15:00 и 19:00 - така Тил Линдеман и колегите му изнесоха две изпълнения в един ден!

Това е част от турнето на музиканта в Русия в подкрепа на албума "F &M" на втората му група (след Rammstein), наречена Lindemann. Представлението се състоя във VTB Arena.

По време на изпълнение на една от песните, музикантът се покатери в огромен балон и остана там до края на песента

Образ

Тази част от представянето беше подчертана онлайн - също поради коронавируса.

Фен направи видеоклип на песента в балон

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Евгений Савин (@es_envy)

Медиите започнаха да пишат, че тази топка е антикоронавирусната защита на Lindemann

<iframe<img src=""images/001/image-2206.png"

"

Тил Линдеман осигурява, изпълнява в балон на VTB арена. pic.twitter.com/3cOEaFohU3

Въпреки това феновете на тези шеги не оцениха

Той изпя само една песен на този бал и той пее тази песен по този начин на всички концерти в различни страни от дълго време.

Това е само число, за една песен те се изтърколиха на топка в тълпата от сцената и това е.

Онлайн е точно обратното - всеотдайността на 57-годишния музикант и неговия екип беше отбелязана

Изображение alt= Образ

Пълното видео от концерта вече е достъпно за гледане

www.youtube.com/embed/YAKnV4z_PMc

Може би с течение на времето Линдеман все пак ще се изкачи в балона по време на цялото изпълнение, ако ситуацията с коронавируса не се подобри през следващите дни.

Между другото, концертът на Линделман в Перм на 19 март все още е отменен, знаете защо.

Популярна тема