Служителите на зоопарка се изолираха на работа - и сега живеят заобиколени от 1200 птици и животни

Съдържание:

Служителите на зоопарка се изолираха на работа - и сега живеят заобиколени от 1200 птици и животни
Служителите на зоопарка се изолираха на работа - и сега живеят заобиколени от 1200 птици и животни
Anonim

Пандемията от коронавирус принуди мнозина да се самоизолират. Някой реши да си остане у дома, но служителите на зоологическата градина Paradise Park в Корнуол решиха да останат на работа. Четирите момичета осъзнаха, че не искат да излагат другите на риск от заразяване и минимизираха пътя до работното си място. Сега те живеят на територията на зоопарка - заобиколени от птици и други животни.

Четирима служители на зоологическата градина решиха да се самоизолират на нейна територия

Образ

Paradise Park, който се намира в британското графство Корнуол, е дом на 1200 вида птици и бозайници, нуждаещи се от постоянна грижа

Образ

За да защитят себе си и семействата си, четирима работници решиха да се заселят в къща, разположена на територията на зоопарка.

Момичетата ще останат на място, за да се грижат за местните животни

Образ Образ

Както каза един от работниците, Изи Уитли, пред The ​​Metro, те имат много работа:

Животните трябва да се гледат, хранят, почистват клетките, дават лекарства, да се забавляват и да се извършват други необходими процедури.

Според служителите дори в такъв момент е важно да се придържате към обичайния дневен режим

Образ Образ

Дори и да няма посетители в зоопарка, пак трябва да продължите да общувате с животните:

Обикновено имаме два часа за хранене - 11 сутринта и 15 часа. По това време избираме няколко посетители, които да ни помогнат да нахраним пингвините. След брифинга хората могат дори да погалят най-дружелюбните пингвини и да се снимат с тях. Когато отворим отново, трябва да сме готови да продължим тази традиция.

Освен това работниците продължават обучението си с орли, лешояди, ястреби и ара

Образ

В същото време други работници ще продължат да помагат на тези, които се самоизолират

Образ

Други служители също ще дойдат и ще работят на територията на зоопарка. Но благодарение на разделението на задълженията и областите на работа, нито самоизолираните, нито дошлите служители ще се срещнат.

За да не забравят посетителите за зоологическата градина, в неговата група са публикувани фрагменти от живота в изолация

Образ

Чрез продължителна работа както персоналът, така и животните ще бъдат готови за посетители, когато карантината приключи.

Популярна тема