Котка от Ухан живя сама в продължение на 40 дни, докато собствениците й бяха лекувани от COVID-19. Тя оцеля и дори роди компания

Съдържание:

Котка от Ухан живя сама в продължение на 40 дни, докато собствениците й бяха лекувани от COVID-19. Тя оцеля и дори роди компания
Котка от Ухан живя сама в продължение на 40 дни, докато собствениците й бяха лекувани от COVID-19. Тя оцеля и дори роди компания
Anonim

Историята на Ле-Ле от същия китайски град Ухан доказва, че домашните котки са умни, находчиви и няма да се оставят да бъдат обидени дори в отсъствието на стопани. Британската късокосместа беше оставена сама вкъщи в продължение на 40 дни, тъй като собствениците й бяха хоспитализирани с коронавирус.

Ситуацията беше ужасна и защото Le Le беше бременна. Въпреки това, не се притеснявайте за нея. Сама, котката се оказа толкова добра, колкото Том Ханкс в Cast Away и дори по-добра!

Котката Le Le от Ухан живееше сама в продължение на 40 дни в празен апартамент

Образ
Образ

Собствениците й, семейна двойка, бяха хоспитализирани поради коронавируса в края на януари и прекараха 40 дни в болницата. Те разбираха, че ще бъде трудно за котката да бъде сама, но не се обадиха на никого да я посети, тъй като бяха сигурни, че апартаментът им е заразен.

Заслужава да се отбележи обаче, че преди да отидат в болницата, собствениците създадоха всички условия за своя домашен любимец, в случай че не могат да се върнат: отвориха всички врати, оставиха две торби с храна с общо тегло 9 кг на място, достъпно за котката (разбира се, на открито) и й даде достъп до балкона, където имаше аквариум с костенурки и риби - там котката можеше да намери филтрирана вода.

Котката не се отчая, а просто премина към различен начин на живот, където всичко трябва да бъде получено сама

Котката ядеше храна, пиеше вода и редовно ходеше до котешка тоалетна. Особено заслужава да се отбележи, че Ле Ле беше бременна в края на януари и беше пред раждане. Това направи тя, но вече сама.

Когато собствениците се върнаха, нямаха представа какво може да се случи с домашния им любимец, но вече бяха посрещнати от цяло семейство.

Ето какво видяха собствениците на Le Le, когато се върнаха в апартамента си повече от месец по-късно

Образ
Образ

Котката роди четири щастливи и весели котенца, отслабна наполовина, изяде няколко рибки от аквариума (смили се над костенурките), но сега хората й се върнаха и нищо не я заплашва здраве. Ето какво каза собственикът:

Смятам се за голям късметлия. В крайна сметка не ми пукаше за нея толкова дълго. Когато видях новородените котенца, се обнадеждих.

Видео с котенца и тяхната героична майка

video.pearvideo.com/mp4/adshort/20200327/cont-1664885-15045882_adpkg-ad_hd.mp4

След като човечеството най-накрая се справи с коронавируса, ще бъдат заснети много филми за всички тези събития и историята на Le Le трябва да бъде една от тези, които ще получат своята артистична версия. Защото е просто невероятно!

Препоръчано: