„Полето на чудесата“от ерата на карантината: публиката беше заменена с балони, а столичното шоу се превърна в хорър

Съдържание:

„Полето на чудесата“от ерата на карантината: публиката беше заменена с балони, а столичното шоу се превърна в хорър
„Полето на чудесата“от ерата на карантината: публиката беше заменена с балони, а столичното шоу се превърна в хорър
Anonim

Карантината променя реалността и отменя публични събития. Но съвременните проблеми изискват съвременни решения и тук технологията идва на помощ: много знаменитости вече са опитали какво е да изнасяш онлайн концерти и да предаваш на живо. Но в столичното шоу „Поле на чудесата“проблемът с липсата на зрители беше решен по много нестандартен начин: те бяха заменени с топки с боядисани лица. И изглежда доста страховито.

"Поле на чудесата" в ерата на карантината: публиката беше заменена от балони

Образ Образ

Това беше забелязано в Twitter

Образ Образ

Хората коментират, че им напомня много на стила Black Mirror. В края на краищата най-интересното е, че тези топки не просто гледаха какво се случва с откъснатите си лица, те се люлееха и от залата се чуваха аплодисменти и дори викове. Това е мястото, където настръхват.

А сега видеото:

На „Полето на чудесата“всички зрители бяха заменени с балони pic.twitter.com/WY0Yqxw6Xj

Полето на чудото от ерата на пандемията

Само си представете: празно студио, вместо зрители, жълти надуваеми балони с лица.В същото време след всяка фраза звучат бурни аплодисменти, а на жената се вика "вземете наградата" (но кой вика ? сам съм тук)

Днешното предаване!

Страх ме е да си представя парада на 9 май! pic.twitter.com/NDieZLdxtB

Ако ужасът не е достатъчен за вас - вижте една от скритите думи

Образ

Luciferchik - как ви харесва това? Като цяло изглежда, че това са само жълти топки, защо изглежда толкова страховито? Може би това се дължи на "ефекта на странната долина". Това е такова свойство на психиката, когато определен обект (например робот или в този случай балон), който изглежда и действа като човек, но не съвсем, може да предизвика страх и неприязън. Говорихме за това в статия за филма Котки.

Няколко шеги в Twitter

Образ Образ Образ Образ

О, тези мустаци

Образ

Шегата настрана, но е страхотно, когато програмите търсят възможност да съществуват по време на карантина, без да нарушават правилата. И тези топки ще останат още един символ на епохата на великата карантина или както историците по-късно ще нарекат това време. Като "Концерт по чехли" на Леонид Агутин. Вижте го, няма да съжалявате!

Популярна тема