Полицията на Луизиана обърка сирените и случайно обяви полицейски час с почистващ нощен сигнал

Съдържание:

Полицията на Луизиана обърка сирените и случайно обяви полицейски час с почистващ нощен сигнал
Полицията на Луизиана обърка сирените и случайно обяви полицейски час с почистващ нощен сигнал
Anonim

Коронавирусът прави своите промени в живота на много градове – например в американския град Кроули, Луизиана, беше въведен полицейски час. От 21 до 6 сутринта на улицата могат да бъдат само тези, които отиват на работа или се връщат оттам. И други жители едва ли ще подадат носа си от къщата в този момент, защото съобщението е направено от полицията, използвайки сигнал от филм на ужасите.

Полицаи от американския град Кроули обявиха началото на полицейски час, случайно уплашили жителите

Поради пандемията от коронавирус американският град Кроули, Луизиана, наложи строг полицейски час, който започва в 21:00 и завършва в 6:00. По това време на улицата могат да бъдат само тези, които се прибират от работа или на работа - в този случай те трябва да имат документи, които потвърждават това.

Началото на комендантския час бе обявено от полицейски коли, които обикаляха града с включени сирени. Вярно, звукът не беше стандартното "Уу-уу", а нещо по-страшно.

Използваха звуци от The Purge като сирена

The Judgment Night е филм на ужасите, който описва така наречената "Чистка". Това е ежегодно явление, при което всички престъпления стават легални, а лекари и спасители спират работа. „Прочистването“продължава 12 часа и започва на 21 март в 19:00, което ще обяви сирената.

Този избор на сигнал не остави Кроули безразличен

Някои хора харесаха тази препратка, но много бяха недоволни

Ченгетата на Кроули наистина обиколиха града, свирейки сирена за прочистване, за да обявят комендантския час????

Ченгетата на Кроули всъщност обиколиха града с включени сирени от The Purge, за да обявят началото на комендантския час.

Според KATC полицията трябваше да се извини за използването на такъв сигнал. В своя защита полицията заяви, че не е знаела, че този сигнал е използван във филм на ужасите.

Тази сирена се използва не само в САЩ, но и във Филипините

Дори не си го и помисляй, подготвен съм… ThePurge

Дори не си и помисляй, готов съм…

Може би ченгетата на Кроули все пак е трябвало да оставят такава сирена - защото в този случай, по време на комендантския час, определено нямаше да има никой на улицата!

Препоръчано: