Британка измисли как да превърне всеки ден в празник под карантина с помощта на рокли - и вдъхнови други

Съдържание:

Британка измисли как да превърне всеки ден в празник под карантина с помощта на рокли - и вдъхнови други
Британка измисли как да превърне всеки ден в празник под карантина с помощта на рокли - и вдъхнови други
Anonim

За да разпръснат скуката и по някакъв начин да раздвижат рутината на самоизолацията, хората предприемат различни мерки. Някой решава да си играе на фризьор и да си подстриже бретона, някой започва да прави неща, които отдавна са загърбени в далечна кутия, а друг тип хора решават да превърнат всеки ден у дома в празник. Британка на име Луси, която живее в Ню Йорк, реши да се облича като за празник всеки ден за работа и сега организира видеоконференции и паузи за чай в дизайнерски вечерни рокли.

Британка измисля начин да превърне работата от вкъщи в истинска почивка

Образ

32-годишната Луси е родом от Обединеното кралство, но сега живее в Ню Йорк. Като много жители на този град, тя се опитва да спазва самоизолация и затова работи от вкъщи.

Но постоянно в апартамента, Луси се сблъска с проблем - нямаше къде да покаже всичките си шикозни рокли. Момичето наема рокли от Rent The Runway. В зависимост от вида на абонамента клиентите получават 4, 8 или повече дизайнерски тоалета за период от един месец и след това ги връщат обратно.

Луси реши да комбинира своите дизайнерски рокли и работа от вкъщи

Образ

Момичето се почувства тъжно, че не може да носи всички тези тоалети за празниците, затова реши да се забавлява и да ги носи по време на работни разговори, закуска и почистване на къщата.

Луси стартира Instagram, за да разсмива приятелите си, но в крайна сметка получи куп фенове в социалната мрежа

Образ

Много хора харесаха Люси да върши домакинска работа в рокли

Образ

Тя се справя с работните проблеми, докато се облича правилно

Образ Образ

12-ти ден от карантина

Образ

Сглобяване! Нямате колеги? Няма проблем. Вземете няколко артикула и кутия със самозалепващи очи, които сте пияни поръчали от Amazon преди няколко седмици. Вече сте готови да започнете мозъчна атака.

Тези момчета не са толкова общителни като обикновените ми колеги и се опитват да ме убият с поглед, когато им разказвам за идеите си. Но мисля, че тази рокля ми помага да предам мислите си.

Момиче може дори да застане в каре в рокля

Образ Образ

Е, и къде без закуски

Образ Образ

Според Луси служителите на линейката дори й писаха и казаха, че всеки ден проверяват с каква рокля е била Луси днес.

Идеята на Луси вдъхнови други момичета да пробват най-добрите си тоалети, докато работят от вкъщи

Образ Образ Образ

Следвайки хаштага SayYesToTheWFHDress, можете да намерите други момичета, които превърнаха карантината в празник с роклите си.

Ако и вие чувствате, че вашата самоизолация не е шик, тогава просто се облечете за работа от вкъщи като празник - може би нещата ще станат по-забавни!

Популярна тема