Жена помоли работник да пее за 94-годишната й майка. Получи се толкова готино, че сега Хю Джакман го търси

Съдържание:

Жена помоли работник да пее за 94-годишната й майка. Получи се толкова готино, че сега Хю Джакман го търси
Жена помоли работник да пее за 94-годишната й майка. Получи се толкова готино, че сега Хю Джакман го търси
Anonim

Много е тъжно, но карантината раздели много семейства, особено тези с възрастни роднини. Сара Дитмарс Кейхил има стара майка, която навърши 94 години на 8 април. Възрастна жена живее в старчески дом, има деменция. Сара посещава майка си, но поради карантината сега може да общува само с нея заради разделянето. Но дори и от разстояние Сара успя да й угоди и доброто дело на местен майстор й помогна.

Според CBS News един ден Сара била на гости при майка си, тя стояла зад оградата, а майка й и медицинската сестра били в двора на институцията.94-годишната жена не можа да разбере защо дъщеря й не я посети. За да я забавлява по някакъв начин и да я забавлява, Сара пееше, танцуваше, опитваше се да я разсмее и изведнъж чу приятен глас от другата страна на улицата: служител на комунални услуги си тананикаше нещо. Той носеше слушалки и Сара започна да му дава знаци и когато той ги свали, тя го помоли да дойде и да изпее нещо за майка й.

Жена помоли майстор да пее за нейната 94-годишна майка и той се съгласи

Образ
Образ

Човекът се казва Албърт Джоунс, той работи за Southeast Connections Gas Company и пее в църквата си, а също така има услуги за пеене в старчески дом. Алберт с радост се съгласи и изпя евангелския химн „His Eye Is On The Sparrow“за старата дама.

Но! Това не е краят на историята. Трогателното видео стана вирусно и удари Instagram, където Хю Джакман го забеляза и реши да се свърже с мъжа. Да, самият Върколак беше трогнат от добрината на Албърт!

Хю Джакман попадна на видеоклипа на Албърт, публикува го и искаше да се свърже с него

Наистина ли е трогателно? И то какви вокали! Сара казва, че ако слушате внимателно, можете да чуете майка й да пее заедно. „Тя обича музиката и винаги пее“, казва Сара.

Ето какво пише Хю Джакман:

Именно тези специални моменти ни напомнят, че в света има толкова много добро. Бих искал да знам името ви, сър. Ако някой има информация за него, моля да пише в direct. Бих искал директно да ви благодаря.

Сара изпрати SMS на Джакман с информация за Албърт:

На следващия ден секретарката на Хю се свърза с него по телефона и каза, че Хю иска да се срещне с него.

Жена общува с Алберт всеки ден. Във вторник Сара спомена, че пече бисквитки, защото майка й има рожден ден на 8 април, и го попита дали ще дойде. И Албърт дойде. Майката на Сара се усмихваше, беше много щастлива да я види, а Алберт изпя „Честит рожден ден“за нея.

Албърт честити рожден ден на майката на Сара, тя е на 94

Публикувано от Сара Дитмарс Кейхил, сряда, 8 април 2020 г.

Сара и Албърт

Образ
Образ

Алберт наистина е човек с голямо сърце. Чудя се как ще завърши срещата му с Хю Джакман?

И ето още една трогателна история за това как внучката, без да нарушава правилата на карантината, по трогателен начин обяви годежа си с дядо си. Дано като свърши карантината разделените да успеят да се прегърнат. Наистина искам да го повярвам.

Препоръчано: