Потребителите на мрежата анализираха рейтингите на поредицата и показаха как някои запазват марката си, докато други се търкалят надолу

Съдържание:

Потребителите на мрежата анализираха рейтингите на поредицата и показаха как някои запазват марката си, докато други се търкалят надолу
Потребителите на мрежата анализираха рейтингите на поредицата и показаха как някои запазват марката си, докато други се търкалят надолу
Anonim

Не всички предавания успяват да преминат адекватно през всичките си сезони и да не се спуснат надолу - някои не успяват и се превръщат в кошмар и мъка за феновете. Потребител на Reddit на име Hbenne показа как се променят рейтингите на зрителите от първия до последния сезон на Семейство Симпсън. За да направи това, той събра резултати от уебсайта на IMBd и ги подреди в таблица, за да илюстрира картината. Хората харесаха примера на Hbenne толкова много, че започнаха да правят същите графики за други предавания.

Семейство Симпсън

Образ

За по-голяма яснота авторът е добавил цифрова, цветна и езикова скала. Качеството на епизодите варира от „отлично“до „глупости“и от зелено до синьо. Колкото по-близо е резултатът до 10, толкова по-добре. Колкото по-близо е до 0, толкова по-лош е епизодът.

Таблицата ясно показва, че през последните сезони Семейство Симпсън започнаха да се провалят - има много повече червени клетки в края, отколкото в средата. А в началото изобщо нямаше!

Мистър Робот

Образ

Господин Робот има само 2 оценки на епизода - "Страхотен" и "Добър". Авторът изясни защо някои сериали могат да изглеждат подозрително добри - въпрос на техния брой.

Добавих общия брой оценки под оценката на епизода, за да поясня, защото някои епизоди имат високи оценки, но малко оценки. Някои епизоди държаха резултат 10 в продължение на няколко седмици, но след това спаднаха с добавянето на повече гласове.

Офис

Образ

По-голямата част от времето "Офисът" остава в "жълтата" зона, като от време на време леко влошава, след това подобрява качеството на епизодите. Всичко завършва с три серии, с 9.0, 9.5 и 9.8 точки - страхотен финал!

Breaking Bad

Образ

Като цяло сериалът поддържа летвата на качеството и дори не слиза в "Оранжевата" рейтингова зона. Интересното е, че най-ниско оцененият епизод „Мухата“(7.8) и най-високо оцененият епизод „Ozymandias“(10) са режисирани от един и същ режисьор Райън Джонсън. Това са два от трите епизода, които той режисира за Breaking Bad.

Южен парк

Образ

Най-добрите епизоди на "South Park" бяха епизоди с рейтинги 9.6, 9.5 и 9.3. Е, най-лошите епизоди бяха тези, които зрителите оцениха с 6,3 и 6,4.

Игра на тронове

Образ

Потребителят на Reddit heresacorrection направи две таблици за Game of Thrones наведнъж - оценките от IMBd отляво и Metacritic отдясно. И въпреки че мненията на тези два източника се различават за сезон 6 и 7, те са единодушни в едно - финалът на историята се оказа доста така-така.

Съдейки по оценките на сайта IMBd, авторите получават 9-ти епизод от сезона без победа. Коментаторите предполагат, че въпросът е, че или битката пада върху този епизод, или друго важно събитие, което е чакало през целия сезон. И епизод 10 се използва като откриване на следващия сезон.

Рик и Морти

Образ

Като цяло "Рик и Морти" не се променя и винаги остава в зоната на оценките "Добър" и "Отличен".

Доктор Кой

Образ

Mourne_gadgie използва само епизоди, издадени след 2005 г., за да състави таблицата. Сериалът се излъчва от 1963 до 1989 г., след което излизането му е подновено, като за цялото време са излъчени 861 епизода.

Бруклин 9-9

Образ

Резултатите на Бруклин са почти еднакви през цялото време. Единственото нещо, което се откроява от снимката, е епизодът "Завръщането на краля", който получи оценка 6.5.

Как се запознах с майка ви

Образ

Ако през по-голямата част от времето „Как се запознах с майка ви“се задържаше в „Зелената“и „Жълтата“зона, то през последните сезони започна да се проваля. А двата последни епизода се оказаха едни от най-лошите за цялото съществуване на сериала.

Някои сериали се оттеглят с достойнство, докато други оставят след себе си неприятен привкус - за съжаление на феновете.

Популярна тема