Синоптик в карантина поддържа прогноза за времето с котката си. А тя е истинска звезда в ефира

Съдържание:

Синоптик в карантина поддържа прогноза за времето с котката си. А тя е истинска звезда в ефира
Синоптик в карантина поддържа прогноза за времето с котката си. А тя е истинска звезда в ефира
Anonim

По време на карантина много хора работят от вкъщи и домашните любимци стават истински колеги за тях. А за водещия синоптик котката му се превърна в нещо повече от колега. Тя вече е звезда в ефира!

Джеф Лайънс, главен метеоролог за WFIE-TV 14News, сега води шоуто със своята котка. Сега той работи от вкъщи, студиото със зелен фон се намира точно в трапезарията.

Синоптик с котката си Бети

Образ

Домашно студио

Образ

Джеф каза на Bored Panda, че по време на едно от предаванията Бети седяла под масата и режисьорът поискал да й покаже. Той вдигна котката и я показа.

Джеф показва котката

И така, Бети вече е вирусна в интернет! Имах много заявки за видеото, така че ето задкулисието (благодарение на Джаки Монро в студиото) и след това това, което излезе в ефир. Както можете да видите, Бети трябва да бъде стегната преди шоуто! Каква трябва да е следващата ни каскада?

След дебюта си Бети стана звезда на прогнозата за времето, програмата получи повече гледания, появиха се зрители от Европа и Австралия, които явно не се интересуват от времето, а от Бети.

Бети се приготвя за работа

Образ Образ

Джеф е в местната телевизия (живее в Южна Индиана) от 34 години и е свикнал да бъде разпознаван. И ето, котката започна работа едва от началото на април и вече надмина собственика!

Джеф и Бети на живо

Образ

Дори с всичките ви любезни коментари, изглежда Бети не се справя много добре с новооткритата си слава! Разбира се, тя е на 10 години, така че може да бъде малко раздразнителна, когато я изкарам извън зоната й на комфорт… но от друга страна, не сме ли всички?

Джеф осинови Бети преди около 11 години, когато на перваза на прозореца им се появи котка. 10-годишната му дъщеря просто се молеше да я напусне. И сега, след толкова години на зависимост, тя най-накрая си намери работа.

Прогнозата за времето на Бети

ПРОГНОЗА ЗА КОТКАТА НА БЕТИ

След 11 години обикаляне из къщата, пускам тази котка на работа…за вас! Има тънка граница между умно и зловещо…какво мислите за този формат за действително полезна информация? Помогнах й с прогнозата, ако това има някакво значение!

Публикувано от Джеф Лайънс - 14 новини, четвъртък, 16 април 2020 г.

Джеф вече редовно публикува видеоклипове в своя Facebook с участието на новия си космат съ-водещ.

Нуждаете се от повече котки в ефир

Съвместно изветряне с Бети. Две шунки на екрана и малко шунка на пръстите ми го накараха да работи… поне за известно време. Защо имам чувството, че правя трикове за котката, вместо обратното?

Домашните любимци разведрят работните дни от разстояние, не само водят прогнозата за времето, а и изглежда много смешно. Вашите домашни любимци участват ли в работния процес?

Популярна тема